banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Neslihan Atagül: Hiçbir şeyden kaçmıyorum

Oynadığı projelerle adından söz ettiren Neslihan Atagül, “Son zamanlarda derinlere daldım ve hiçbir şeyden kaçmamaya çalışıyorum” dedi.

10 Nisan 2019 Çarşamba 02:46
Neslihan Atagül: Hiçbir şeyden kaçmıyorum
banner312
Neslihan Atagül: Hiçbir şeyden kaçmıyorum

Oynadığı projelerle adından söz ettiren Neslihan Atagül, “Son zamanlarda derinlere daldım ve hiçbir şeyden kaçmamaya çalışıyorum” dedi.

seo yazılım

Neslihan Atagül Doğulu, Elle dergisine kapak oldu. Kendini keşfettiğini söyleyen Atagül, “İç yolculuğumda olmak beni çok heyecanlandırıyor. Son zamanlarda derinlere daldım ve hiçbir şeyden kaçmamaya çalışıyorum. Zaten çok düşünür, hep vicdanıma soru sorar ve kendimle yüzleşirdim. Şimdi Neslihan’a karşı daha acımasız yaklaşıyor, ‘Otur bakalım anlat ne yapıyorsun?’ diyorum. Bu aşamada cesaret çok önemli” ifadelerini kullandı.

En büyük heyecanının oyunculuk olduğunu belirten Atagül şöyle konuştu: “Bir karakteri çok iyi canlandırmak için ona hak vermem gerekiyor. Hak vermezsem hiçbir şey yapamam. Karaktere inanmam lazım ki o rolü iyi yorumlayabileyim. Birine hayat verirken yok oluşu yaşıyorum." 

"Bu planlanmadan gelen bir duygu... Benliğin aradan çıkması ve sadece o olma hali. Neslihan aradan çekiliyor ve sadece bedenini kullanıyor. "

"İşte aradan çekildiğimde ve yok olduğumda hissettiklerim tarife sığmaz şeyler. Ve tam da bu tarifsiz duygular için oyunculuk yapıyorum." 

"Takdir edilmek, beğenilmek ve seyircinin canlandırdığım karakterleri unutmaması çok güzel. Gece başımı yastığa koyduğumda ‘Oh’ demek muazzam bir duygu” şeklinde konuştu.






beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV