banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Fatih Portakal hakkında bomba ‘Erdoğan’ iddiası

İstanbul’da FETÖ’nün medya yapılanması kapsamında gözaltına alınan ve Hrant Dink Davası kapsamında tutuklanan FOX Haber eski Haber Müdürü Ercan Gün yeni bir soruşturma kapsamında ifade verdi.

01 Kasım 2017 Çarşamba 14:14
Fatih Portakal hakkında bomba ‘Erdoğan’ iddiası
banner304
Fatih Portakal hakkında bomba ‘Erdoğan’ iddiası
İstanbul’da FETÖ’nün medya yapılanması kapsamında gözaltına alınan ve Hrant Dink Davası kapsamında tutuklanan FOX Haber eski Haber Müdürü Ercan Gün yeni bir soruşturma kapsamında ifade verdi. Öte yandan Sabah Gazetesi Yazarı Salih Tuna, Ercan Gün'e destek veren Fatih Portakal'ı eleştiri yağmuruna tuttu. Tuna, Portakal için "Erdoğan nefretini öyle sinsi sinsi pompalıyor ki, Pensilvanya şeytanının bin şakirdi yan yana gelse böylesi bir performans sergileyemez." ifadesini kullandı
İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen bir soruşturma kapsamında geçtiğimiz yıl Ağustos Ayı'da gözaltına alınan FOX TV eski Haber Müdürü Ercan Gün, tekrar Emniyet'e çağrıldı. FETÖ'nün medya yapılanması kapsamında gözaltına alınan ve FETÖ yapılanması ile Hrant Dink cinayeti sebebiyle tutuklanan Ercan Gün'ün yeni bir soruşturma kapsamında, cezaevinden alınarak Emniyet'e götürüldüğü belirtildi.

Ercan Gün'ün Emniyet'teki alınacak ifadesinin 7 Şubat 2012’de MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın ifadeye  

çağrılmasıyla ilgili sorgulandığı iddia edildi. İddiaya göre, Ercan Gün; FETÖ soruşturması kapsamında gözaltına alınan ve itirafçı olan dönemin Güvenlik Şube Müdürlüğü'nden sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Yunus Dolar'ın ifadesi sebebiyle Emniyet'te götürüldü. Dolar'ın, “Gazeteci Ercan Gün bana, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ın ifadeye çağırılmasının talimatını Fetullah Gülen'in talimatıyla gerçekleştiğini söyledi” dediği iddia edildi.

Bu arada Sabah Gazetesi Yazarı Salih Tuna bugün yayınlanan “O çocuk haber mi sunuyor” başlıklı yazısında eski Haber Müdürü Ercan Gün’e destek verdiğini iddia ettiği Fox TV sunucusu Fatih Portakal’ı eleştirdi.
İşte Salih Tuna’nın yazısından başlıklar…

Evet, FOX TV'den bahsediyorum.

Haberleri sunan o çocuğu da FETÖ'cüler pek seviyor. Hatta tutuklu yargılanan meşhur bir FETÖ'cüyle de pampa galiba. Yoksa ne diye o çocuğunun babasına hatim indirdiğini söylesin. Neyse, bu önemli değil.
Önemli olan...
Erdoğan nefretini öyle sinsi sinsi pompalıyor ki, Pensilvanya şeytanının bin şakirdi yan yana gelse böylesi bir performans sergileyemez.
Dün de öyleydi.
FETÖ kumpası malzemelerini dönemin FETÖ kanallarından bile daha çok köpürtmüştü.

Tam bir propagandist.
En hafifinden, "Suç Erdoğan'ın değil, onu alt edecek bir lider çıkartmayan muhalefetin" diyerek ana haberleri sunabiliyor.
Bazen de...
Erdoğan nefretiyle mankurtlaştırılan sosyolojiye güvenip, "PKK'ya teşekkür etmeliyiz" diyecek kadar kaptırıp gidebiliyor.
Eh nasılsa mahut sosyoloji nezdinde, Erdoğan düşmanı olduktan sonra her türlü rezillik mubah...


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV