banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Sosyal medyada başlatılan seferberlik dünya gündeminde!

#MilliHesaplarBurada etiketi 1 milyon sınırını aştı Gazeteci Süleyman Özışık'ın fitilini ateşlediği #MilliHesaplarBurada etkietli sosyal medyada milli seferberlik çalışması, dünya gündeminde ilk sıraya yükseldi.

13 Mayıs 2020 Çarşamba 07:14
Sosyal medyada başlatılan seferberlik dünya gündeminde!
banner291
Sosyal medyada başlatılan seferberlik dünya gündeminde!
#MilliHesaplarBurada etiketi 1 milyon sınırını aştı 
Gazeteci Süleyman Özışık'ın fitilini ateşlediği #MilliHesaplarBurada etkietli sosyal medyada milli seferberlik çalışması, dünya gündeminde ilk sıraya yükseldi. Cumhur İttifakı'na gönül veren çevrelerce büyük bir özveriyle sahiplenilen çalışma, kısa sürede 1 milyon sınırını aştı.

SEO YAZILIM

Son günlerde sosyal medyada büyük bir değişime şahit olunuyor. AK Parti'nin başlattığı 'yeşil buton' uygulamasıyla birlikte yüz binlerce vatandaş, sosyal medyada etik kurallarına riayet edeceğini taahhüt ederek isminin yanına 'yeşil buton' koymaya başladı.

FETÖ'CÜ HESAPLARA KARŞI MİLLİ SEFERBERLİK 

Sosyal medyadaki değişim sadece bununla da sınırlı kalmadı. FETÖ'cü hesaplar eliyle yapılan algılara karşı sosyal medyada adeta milli seferberlik ruhu oluştu.


#MİLLİHESAPLARBURADA 1 MİLYONU AŞTI

Gazeteci Süleyman Özışık'ın başlattığı takipleşme çağrısı geniş kitlelerde yankı buldu. Dün akşam saatleride Twitter'da #MilliHesaplarBurada etiketiyle başlatılan gündem çalışmasına saatler içinde 1 milyondan fazla twit atıldı.


DÜNYA GÜNDEMİNDE BİRİNCİ SIRADA

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal tarafından belirlenen #MilliHesaplarBurada isimli çalışma, Twitter'da yalnızca Türkiye'de değil tüm dünya çapında en çok konuşulan konu başlığı olarak zirveye yükseldi.

AK PARTİ VE MHP'DEN DEV MEDYA HAREKETİ

#MilliHesaplarBurada etiketiyle başlatılan ve kısa sürede görülmemiş bir şekilde 1 milyon sınırını geçen gündem çalışmasına Cumhur İttifakı'ndan büyük destek geldi.

Milli dayanışma şuurunu sosyal medyaya taşımakta kararlı bir duruş sergileyen AK Parti ve MHP yetkilileri ve gönüllüleri Twitter'da başlatılan gündem çalışmasına tam destek verdi.

AK Parti Tanıtım ve Medya Başkanı Mahir Ünal, sosyal medyada başlatılan devrim niteliğindeki hareketin amacını şu sözlerle açıkladı:

SOSYAL MEDYA DEVRİMİ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mahir Ünal şöyle anlattı: 

"Devletimizin ve hukukun yanında duruyoruz. Hakikatı kuşanıp, hakikatı konuşup 'Sosyal Medya Etik Kuralları'nı kabul ediyor ve takipleşiyoruz. Böylece sosyal medyayı milli kültürümüzün ve ahlakımızın vakur duruşu ile kuşatıyoruz.

Bugün dünya salgınla boğuşurken ülkemizde devlet ve millet elele vermiş destan yazıyor. Devletine düşmanlık eden, salgınla mücadelenin zaafa uğramasından medet uman, tehdit eden, darbe diyen, terör örgütlerine yaslananlara karşı yan yana gelen #MilliHesaplar’a teşekkür ediyoruz.

18 yıldır Cumhurbaşkanımız Sn. @RTErdogan'ın liderliğinde, gün gelmiş muhtıralara, kapatma davalarına, gezi kalkışmasına, yargı darbelerine, 15 Temmuz'lara direnmiş, liderinin yanında, dimdik ayakta durmuş, bir yandan da bugünün Türkiye’sini kurmuş #MilliHesaplarBurada..."



beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV