banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

10 kilometrelik araç kuyruğu

Tem Otoyolu'nun Yeniçağ ve Gerede gişeleri önünde yaklaşık 10 kilometreyi bulan araç kuyrukları oluştu.

12 Ekim 2013 Cumartesi 12:50
10 kilometrelik araç kuyruğu
banner265
10 kilometrelik araç kuyruğu
Tem Otoyolu'nun Yeniçağ ve Gerede gişeleri önünde yaklaşık 10 kilometreyi bulan araç kuyrukları oluştu.
Tem Otoyulu'nun Ankara istikametinde yoğunluk yaşanırken İstanbul istikametine ise ulaşım rahat sağlanıyor.

Kurban Bayramı tatilini değerlendirmek için 1.5 milyon kişi perşembe gününden itibaren yollara düştü. TEM'in Yeniçağ ve Gerede gişelerinde 10 km kuyruk oluşurken köprü ve otoyollarda ücretesiz geçişler başladı.

Kurban bayramı tatilinin 9 güne çıkmasıyla, büyük şehirlerden tatil beldelerine ve Anadolu şehirlerine bayram göçü başladı. Otobüs biletleri tükendi. Karayolları, trafik yoğunluğunun önüne geçmek için TEM ve D-100 Karayolu’nun İstanbul-İzmit arasında tüm onarım çalışmalarını durdurdu. ve Deniz İşletmeleri de Gebze-Eskihisar ile Yalova-Topçular arasına 17 gemiyle 24 saat kesintisiz seferler başlattı.

YENİÇAĞ VE GEREDE GİŞELERİ ÖNÜNDE 10 KİLOMETRELİK KUYRUK OLUŞTU

TEM Otoyolu'nun Yeniçağ ve Gerede gişeleri önünde yaklaşık 10 kilometreyi bulan araç kuyrukları oluştu. Tem Otoyulunun Ankara istikametinde yoğunluk yaşanırken İstanbul istikametine ise ulaşım rahat sağlanıyor.

ÜCRETSİZ GEÇİŞLER BAŞLADI

Kurban Bayramı nedeniyle köprü ve otoyollardan ücretsiz geçişler bu gece başladı. Uygulama 21 Ekim saat 03.00’de son bulacak.

Kurban Bayramı nedeniyle bu gece 01.00’dan itibaren tatil süresince köprü ve otoyollarda uygulanacak ücretsiz geçişler başladı. Ücretsiz geçiş hakkında bilgi sahibi olan bazı vatandaşlar köprü gişelerinin hemen öncesinde araaçlarını oark ederek uygulamanın başlayacağı saati bekledi. Kurban Bayramı tatili nedeniyle Bakanlar Kurulu tarafından alınan kararla 9 gün boyunca ücretsiz olan köprü ve otoyol geçişleri saat 01.00 itibariyle başladı. Ücretsiz geçişi bekleyen vatandaşlar ise uygulamadan menun olduklarını belirtti. Karayolları görevlileri tarafından, gişelere ’geçişler ücretsizdir’ yazıları asıldı. Durumdan haberdar olan sürücüler Boğaziçi Köprüsü girişinde ücretsiz geçişlerin başlayacağı saati bekledi.

Ücretsiz geçiş uygulaması, 21 Ekim saat 03.00’de son bulacak.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV