banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

3 defa tüketenin karaciğerinde yağ kalmıyor

Canan Karatay bazı meyvelerle ilgili uyarılarda bulunuyor. Bunlardan biri de dünyanın sırrı olarak gördüğü meyve.

17 Ocak 2024 Çarşamba 12:57
3 defa tüketenin karaciğerinde yağ kalmıyor
banner312
3 defa tüketenin karaciğerinde yağ kalmıyor

Yoğun bakımdan kurtaran meyve

Canan Karatay bazı meyvelerle ilgili uyarılarda bulunuyor. Bunlardan biri de dünyanın sırrı olarak gördüğü meyve. Bu meyveyi haftada düzenli olarak en fazla 3 defa tüketen kişilerin karaciğerlerindeki yağlanma anında bitiyor. İşte karaciğeri koruyan ve yoğun bakımdan kurtaran meyvenin ismi ve faydaları...
Bazı meyveler serum gibi. Vücuda alındığında anında etki ediyor ve hızla iyileştiriyor. Canan Karatay'ın dünyanın sırrı dediği kudret narı da bu meyvelerden biri. Çünkü kudret narı çağın hastalığı karaciğer yağlanmasını bitiriyor.
Alternatif tıpta güçlü antioksidan ve antibiyotik olarak kudret narına dikkat çeken Prof. Dr. Canan Karatay, vücudun ihtiyacı olan en doğal besin olduğunun altını çizdi. Tüm hastalıklara kudret narının şifa olduğunu belirten Canan Karatay, kudret narı besininden tüketmeyen herkesin pişman olacağını söyledi.

Dünyanın sırrı olarak paylaşılan kudret narı, direk olarak tüketilen bir besin değil. Yüzyıllardır zeytinyağıyla beraber hazırlanan karışım olarak tüketilir. Dünyada en çok Asya ülkeleri kudret narını yemeklerinde kullanır. Peki, karaciğer yağlanması dışında kudret narının faydaları neler?

KUDRET NARININ FAYDALARI

Kudret narı yüksek oranda güçlü bir toksin atıcıdır. Haftada düzenli olarak en fazla 3 defa tüketen kişilerin karaciğerlerindeki yağlanma anında biter.

Tohumları ezilerek yapılan macun sayesinde dişler bembeyaz ve hastalıksız olur. Ağız içindeki enfeksiyon oranını azaltır.
Kudret narının tohumları ezilip içine bal eklendiğinde ise üst solunum yolları hastalıkları nedeniyle oluşan boğaz enfeksiyonunu anında bitirir. Göğüs kafesini yumuşatarak balgam atmanızda yardımcı olur.

Zeytinyağıyla karıştırılan kudret narı, adeta vücuttaki kolesterol seviyesini kontrol ederek kandaki yağ oranını azaltır.

Sabah aç karnına tüketildiğinde gün boyu stres ve yorgunluğu vücuttan uzaklaştırarak güçlü bir sinir sistemi sağlar. Bu da güçlü bir konsantrasyona neden olur.

Çin alternatifinde kudret narı adeta mucize besin olarak geçer. Sindirimi kontrol eden ve cilt hastalıklarını önlediğinden en değerli doğal ilaç olarak görülür.






Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV