banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

Kumburgaz'da skandal iddia Bir kadın bulmuşlardır

Kumburgaz'da kaybolan ve hâlâ bulunamayan 5 gençten Yusuf Büyükizgi'nin babası polise yaptıkları kayıp başvurusunda aldığı cevabı anlattı.

23 Ağustos 2014 Cumartesi 13:51
Kumburgaz'da skandal iddia Bir kadın bulmuşlardır
banner267
Kumburgaz'da skandal iddia Bir kadın bulmuşlardır
Kumburgaz'da kaybolan ve hâlâ bulunamayan 5 gençten Yusuf Büyükizgi'nin babası polise yaptıkları kayıp başvurusunda aldığı cevabı anlattı.
Büyük Tabela Neon
İstanbul Kumburgaz’da deniz bisikletiyle denize açıldıktan sonra kaybolan beş gençten Yusuf Büyükizgi’nin babası Mustafa Büyükizgi, kayıp başvurusu yaptıklarında karakol polisinin kendilerine, “Bir kadın bulmuşlardır. Eğleniyorlardır. Bir yerde de sızmışlardır” dediğini söyledi.

17 Ağustos pazar günü, saat 14.00’te Kumburgaz sahilinde deniz bisikleti kiralayan ve denize açıldıktan sonra kaybolan Mikail Çelik, Serdar Demir, Doğan Demir, Şükrü Kahraman ve Yusuf Büyükizgi için yapılan arama kurtarma
çalışmalarından hâlâ bir sonuç elde edilemedi.

Öte yandan kaybolma olayıyla ortaya çıkan her yeni gelişme, ihmaller zincirinin yeni bir halkasını gösteriyor. Ailelerin 18 Ağustos pazartesi günü Sabah saat 09.00’da polise haber vermelerine rağmen arama kurtarma çalışmalarının öğleden sonra 16.00’da başladığını söylemiş, konuyla ilgili suç duyurusunda bulunmuştu.

Ancak önceki gün başka bir skandal gelişme yaşanmış ve gençlerin denize açıldıktan 3 saat sonra İDO’ya bağlı bir feribottaki yolcular tarafından yardım isterken görüldüğü ortaya çıkmıştı. Ancak feribot kaptanı, gençleri görmediği gerekçesiyle Kıyı Emniyetine ihbarda bulunduğunu söylemişti.

Kıyı Emniyeti kendilerine böyle bir ihbarın yapılmadığını ileri sürmüş, daha sonra yapılan ihbarın ses kaydı ortaya çıkmıştı.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV