banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

22 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı

Meteoroloji'nin son dakika uyarısına göre, bugünden itibaren sağanak yağmur ve kar Türkiye'yi etkisi altına alacak.

06 Aralık 2023 Çarşamba 09:01
22 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı
banner312
22 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı:

Meteoroloji'nin son dakika uyarısına göre, bugünden itibaren sağanak yağmur ve kar Türkiye'yi etkisi altına alacak. Yağışlar, pazartesi gününe kadar ülke genelinde etkisini gösterecek.

BEYLİKDÜZÜ AUDİ SERVİSİ

Meteoroloji tarafından, 22 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı yapıldı. Yağışlar için saat verildi. Peki İstanbul'da hava durumu nasıl? İşte il il güncel hava durumu raporu...

Sağanak ve ve kar yağışı bugünden itibaren Türkiye'yi etkisi altına alıyor. Sıcaklıklar hissedilir şekilde düşecek. Yeni yayımlanan haritada 22 il için sarı ve turuncu kodlu uyarı yapıldı. İşte İstanbul, Ankara, Trabzon dahil il il hava durumu...
Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri ile Kırıkkale, Kırşehir, Konya, Gümüşhane, Bayburt, Rize ve Artvin çevrelerinin yağmur ve sağanak, Ege ve Akdeniz kıyılarının yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Marmara'nın batısı, Kıyı Ege, Batı Akdeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu bölge geneli (Erzincan, Van ve Iğdır dışında) ve Hatay çevreleri ile Osmaniye ve Kahramanmaraş'ın doğusunda yer yer kuvvetli, Muş, Bingöl, Siirt ve Batman çevrelerinde yer yer çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor.


HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklığının güney ve doğu kesimlerde yağışla birlikte 2 ila 6 derece azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.


RÜZGAR: Genellikle güney ve güneybatı, kuzeybatı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

UYARILAR

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI: Genellikle yağmur ve sağanak, Ege ve Akdeniz kıyılarının yer yer gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışların; Marmara'nın batısı, Kıyı Ege, Batı Akdeniz kıyıları, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu bölge geneli (Erzincan, Van ve Iğdır dışında) ve Hatay çevreleri ile Osmaniye ve Kahramanmaraş'ın doğusunda yer yer kuvvetli, Muş, Bingöl, Siirt ve Batman çevrelerinde yer yer çok kuvvetli ve şiddetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı (ani sel, su baskını, ulaşımda aksamalar vb) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.


BÖLGELERİMİZDE HAVA

MARMARA

Bölge genelinin yağmur ve sağanak, batısının yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra batısında yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Bölgenin doğusunda sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesinin görüleceği tahmin ediliyor.

BURSA 8°C, 15°C

Öğle saatlerinden sonra yağmur ve sağanak

EDİRNE 5°C, 10°C

Öğle saatlerinden itibaren yağmur ve sağanak, yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

İSTANBUL 10°C, 14°C

Öğle saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı

KOCAELİ 9°C, 14°C

Öğle saatlerinden sonra yağmur ve sağanak

EGE

Bölge genelinin yağmur ve sağanak, kıyılarının yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Kıyı Ege'de yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Bölgenin iç kesimlerinde sabah saatlerinde yer yer sis ve pus hadisesinin görüleceği tahmin ediliyor.

A.KARAHİSAR 3°C, 12°C

Öğle saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı

DENİZLİ 9°C, 17°C

Öğle saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı

İZMİR 11°C, 16°C

Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

MUĞLA 8°C, 12°C

Parçalı zamanla çok bulutlu, gece saatlerinden itibaren sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

AKDENİZ

Doğusu ile zamanla bölge genelinin parçalı ve çok bulutlu, Doğu Akdeniz'in doğusu ile zamanla bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak, kıyılarının yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu akşam saatlerinde Hatay çevreleri ile Osmaniye ve Kahramanmaraş'ın doğusunda yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

ADANA 12°C, 21°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu gece saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı

ANTALYA 14°C, 17°C

Öğle saatlerinden itibaren yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

BURDUR 5°C, 13°C

Öğle saatlerinden sonra aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

MERSİN 14°C, 20°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu gece saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı

İÇ ANADOLU

Bu gece ve yarın sabah saatlerinde bölge genelinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

ANKARA 2°C, 13°C

Öğle saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı

ÇANKIRI 2°C, 11°C

Öğle saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı

ESKİŞEHİR 4°C, 11°C

Öğle saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı

KONYA 3°C, 13°C

Öğle saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı

BATI KARADENİZ

Sabah saatlerinde iç kesimlerinde yer yer sis ve pus hadisesi bekleniyor.

BOLU 2°C, 15°C

Öğle saatlerinden sonra yağmur ve sağanak yağışlı

DÜZCE 7°C, 15°C

Parçalı ve çok bulutlu

KASTAMONU 3°C, 11°C

Parçalı ve çok bulutlu

ZONGULDAK 9°C, 14°C

Parçalı ve çok bulutlu

ORTA ve DOĞU KARADENİZ

Parçalı çok bulutlu, Gümüşhane, Bayburt, Rize ve Artvin çevrelerinin sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

RİZE 12°C, 15°C

Aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

SAMSUN 10°C, 16°C

Parçalı ve çok bulutlu

TOKAT 6°C, 14°C

Parçalı ve çok bulutlu

TRABZON 12°C, 15°C

Parçalı ve çok bulutlu

DOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, batısı ile zamanla bölge genelinin aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, kuzeydoğusunun karla karışık yağmur ve yükseklerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların Erzincan, Van ve Iğdır dışında bölge genelinde yer yer kuvvetli, Bingöl ve Muş çevrelerinde çok kuvvetli ve şiddetli olması bekleniyor.

ERZURUM 1°C, 2°C

Parçalı ve çok bulutlu, yağmur ve karla karışık yağmurlu, yükseklerinin kar yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların bu gece saatlerinden itibaren yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

HAKKÂRİ 4°C, 7°C

Aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

MALATYA 4°C, 10°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam ve gece saatlerinde kuvvetli olmak üzere aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

VAN 2°C, 10°C

Öğle saatlerinden itibaren aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

GÜNEYDOĞU ANADOLU

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinde kuvvetli, Batman ve Siirt çevrelerinde yer yer çok kuvvetli ve şiddetli olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

DİYARBAKIR 7°C, 10°C

Parçalı ve çok bulutlu, il genelinde kuvvetli olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı

GAZİANTEP 7°C, 14°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu akşam saatlerinde kuvvetli olmak üzere aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı

MARDİN 8°C, 9°C

Parçalı ve çok bulutlu, bu gece saatlerinden itibaren aralıklı sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların il genelinde kuvvetli olması bekleniyor.

SİİRT 8°C, 11°C

Parçalı ve çok bulutlu, il genelinde kuvvetli ve yer yer çok kuvvetli olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı




beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV