banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
15 Mayıs 2026 Cuma

MASAK raporunda dikkat çeken Rasim Ozan Kütahyalı detayı Kasa hesap

Abant’ın yanında ağaç katliamı

Abant Tabiat Parkı ile Mudurnu arasındaki yolu bağlamak için yapılan çalışmalarda yüzlerce ağaç kesildi.

19 Haziran 2013 Çarşamba 11:10
Abant’ın yanında ağaç katliamı
banner322
Abant’ın yanında ağaç katliamı
Abant Tabiat Parkı ile Mudurnu arasındaki yolu bağlamak için yapılan çalışmalarda yüzlerce ağaç kesildi.

Bolu Abant Tabiat Parkı ile Mudurnu yolunu birbirine bağlayan 13.5 kilometrelik yolda, genişletme çalışmaları kapsamında yüzlerce ağaç kesildi.

Abant Tabiat Parkı ile Mudurnu yolunu birbirine bağlayan yolda genişletme çalışmaları devam ediyor. 2 yıl önce yapılan yaklaşık 13.5 kilometrelik yolda dik rampa ve keskin virajların ulaşımda sorun yaratması üzerine iş makineleriyle yol genişletilerek rampalar düzeltiliyor. Abant Tabiat Parkı sınırları dışında kalan yolda yapılan çalışma kapsamında yol iki şeritli yol haline getiriliyor. Orman işçileri ise Orman İşletme Müdürlüğü’nün damgaladığı yüzlerce ağacı kesiyor. Ağaçlar boş alanlara çekilip budanıp kesildikten sonra istifleniyor. İş makineleriyle tepelerde çalışma yapılırken kamyonlara yüklenen toprak yığınlarının arasında çam fidanlarının da olduğu görüldü.

Bolu Orman Bölge Müdürlüğü yetkilileri, Abant Tabiat Parkı sınırları içerisinde herhangi bir ağaç kesimi olmadığını, yol yapım çalışmaları kapsamında yapılan kesim hakkında ise bilgi veremeyeceklerini açıkladı.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    EN ÇOK OKUNANLAR
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV