banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
15 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Ankara'da polis müdahale etti gösteriler arttı

Ankara’da gösteriler Taksim’deki müdahale nedeniyle arttı.

11 Haziran 2013 Salı 22:43
Ankara'da polis müdahale etti gösteriler arttı
banner265
Ankara'da polis müdahale etti gösteriler arttı

Ankara’da gösteriler Taksim’deki müdahale nedeniyle arttı.
Taksim Gezi Parkı’ndaki olaylara destek vermek amacıyla Ankara’da 12 gündür devam eden gösterilere Kuğulu Park’ta devam ediliyor. Taksim Meydanı’nda polisin müdahalesi ile Kuğulu Park’taki yoğunluk artarken, göstericiler, “Halka uzanan eller kırılsın” sloganı atıyor.
Birkaç gündür polis ile göstericiler arasında tartışmalara neden olan çadırlar Kuğulu Park’ta kurulurken göstericiler Tunalı Hilmi Caddesi’nde ve caddeye çıkan yollarda protestolarına devam ediyor. Güvenlik güçlerinin yoğunluğu Meclis Binası, Başbakanlık Binası ve Bankalıklara çıkan yollarda yoğunlaşırken, Kuğulu Park’a uzak bir noktada bekletiliyor.
Öte yandan, ilk günlerden beri yoğun bir şekilde gösterilere ev sahipliği yapan Kızılay’da küçük grupların protestoları devam ediyor. Kızılay Meydanı’na çıkan ara yollardan gelerek alana inmek isteyen göstericiler ile polis arasında her hangi bir çatışma yaşanmazken, polis güvenlik önlemlerini sıkılaştırmış durumda. Göstericiler sık sık, hükümet ve Başbakan Erdoğan aleyhinde sloganlar atıyor.
Ayrıca, her iki alanda bulunan göstericiler de ellerinde sadece Türk bayrağı ve Mustafa Kemal Atatürk’ün resminin olduğu bayraklar taşıyorlar.
  

Kennedy Caddesi'nde toplanan gruba polis müdahale ediyor...


Gezi Parkı eylemerine destek için 12 gündür Ankara’da gösteriler sürüyor. Kızılay meydanına polis, eylemlerin başladığı günden bu yana ilk kez toplumsal olaylaramüdahale ve dedektör köpeklerini de getirdi.

Kennedy'deki TOMA'lardan müdahale başladı..

Polis gruba biber gazıyla müdahale ediyor. Protestocular gerilere doğru kaçmaya başladılar. 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV