banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
10 Mayıs 2024 Cuma

GNL Reklam Bir Adım Önde

Bursa'nın Gemlik ilçesinde 4 şiddetinde deprem meydana geldi

CAN VE MAL KAYBI OLMADI

16 Ağustos 2011 Salı 23:02
Bursa'nın Gemlik ilçesinde 4 şiddetinde deprem meydana geldi
banner321
Bursa'nın Gemlik ilçesinde 4 şiddetinde deprem meydana geldi

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, merkez üssü Gemlik Körfezi olan ve yerin 9,48 kilometre derinliğinde saat 20.30'da 4 büyüklüğünde hafif şiddette bir deprem kaydedildi.

CAN VE MAL KAYBI OLMADI

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden aldığı bilgiye göre, deprem saat 20.30 Bursa sınırlarındaki Gemlik Körfezi'nde (Marmara Denizi) meydana geldi. Enstitü, depremin büyüklüğünü 4.0 olarak açıkladı.

Gemlik, Kaymakam Bilal Çelik, AA muhabirine ''Deprem iftardan hemen sonra oldu, çok kısa sürdü'' bilgisini verdi. Çelik, depremde herhangi bir can ve mal kaybının meydana gelmediğini, ilçede durumun sakin olduğunu belirtti.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Deprem Dairesi Başkanlığından yapılan açıklamada ise merkez üssü Gemlik Körfezi olan ve yerin 9,48 kilometre derinliğinde saat 20.30'da 4.3 büyüklüğünde hafif şiddette bir deprem kaydedilmişti.




 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV