banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Çanakkale ve İzmir'de Deprem

Çanakkale ve İzmir çevresinde hissedilen merkez üssü Ege Denizi olan 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

05 Aralık 2011 Pazartesi 11:51
Çanakkale ve İzmir'de Deprem
banner312
Çanakkale ve İzmir'de Deprem
Çanakkale ve İzmir çevresinde hissedilen merkez üssü Ege Denizi olan 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.


Ege Denizi’nde Midilli Adası’nın güneybatısında saat 10.17'de 5.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi.Deprem İzmir'den Çanakkale'ye kadar sahil kesiminde hissedildi. Herhangi bir hasara neden olmayan deprem, kısa süreli heyecan yarattı.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü, saat 10.17’deki depremin 6 kilometre derinlikte olduğunu belirtip, büyüklüğünü 5.1 olarak açıkladı. Yabancı deprem siteleri depremin koordinatlarını, İzmir'in kuzeybatısında 84 kilometre uzaklıkta, Midilli Adası'nin güneybatısına 35 kilometre uzaklıkta olarak verdi.

KARABURUN’DA PANİK YOK

Türkiye’nin depremin olduğu merkeze en yakın yerleşim yeri İzmir’in Karaburun İlçesi’nde ise vatandaşlar bir panik yaşamadı. Karaburun Kaymakamı Fatih Aksoy, depremi hissettiklerini, ancak herkesin durumu sakin karşıladığını ve vatandaşın da panik yapmadığını söyledi. Aksoy, şu ana kadar kendilerine ulaşan herhangi bir hasar olmadığını belirtti.

ÇANAKKALE’DE KISA SÜRELİ PANİK

Çanakkale’de ise depremin ardından kısa süreli bir panik yaşandı. Özellikle yüksek binaların üst katlarında oturan vatandaşlar, depremi daha çok hissetti. Depremle ilgili olarak şu ana kadar herhangi bir can ve mal kaybı bilgisi ulaşmadı.

ARTÇI DA OLDU

Bu arada, saat 10.30’da, yine Ege Denizi’nde 5 kilometre derinlikte 4.2 büyüklüğünde bir deprem daha oldu.Sabah saat 09.42’de ise, merkez üssü Dikili açıkları olan ve 14,4 kilometre derinlikte meydana gelen 3 büyüklüğünde bir deprem olmuştu.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Anahtar Kelimeler: DEPREMÇanakkale Ve İzmirde

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV