banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
15 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Datça'da orman yangını yeniden başladı

Muğla'nın Datça ilçesinde, bir hafta önce yangın çıkan bölgede yine yangın çıktı

28 Ağustos 2011 Pazar 21:54
Datça'da orman yangını yeniden başladı
banner265
Datça'da orman yangını yeniden başladı
Muğla'nın Datça ilçesinde, bir hafta önce yangın çıkan bölgede yine yangın çıktı
Muğla'nın Datça ilçesinde, bir hafta önce yangın çıkan bölgede başlayan orman yangınına, havadan 2 helikopter, karadan ise arazöz ve orman işçileri ile müdahale edildiği bildirildi.

Muğla Orman Bölge Müdürü Ali Yıldırım, AA muhabirine bir hafta önce orman yangını çıkan TRT vericileri mevkisinde henüz belirlenemeyen bir nedenle orman yangını başladığını belirterek, ''Yangının çıktığı bölgede 2 arazözümüz nöbet tutuyordu, yangına ilk müdahaleyi onlar yaptı. Yangına havadan 2 helikopter ile karadan ise arazöz ve yangın söndürme işçileri ile yangına müdahale ediyoruz'' diye konuştu.

Yıldırım, yangına helikopterlerle yapılan erken müdahalenin önemine de işaret ederek, ''Hava kararmadan yaptığımız bu müdahale ile yangını söndürmeyi hedefliyoruz. Ekiplerimizin hava kararmadan yangını söndüreceğine inanıyorum'' dedi.

Bu arada yangının başladığı bölgenin engebeli bir arazi olduğu ve karadan müdahale eden ekiplerin, yangına müdahale de güçlük yaşadığı da öğrenildi.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV