banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
29 Nisan 2024 Pazartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Dönüş çilesi

Tatilciler dönüş yolunda uzun araç kuyrukları oluşturdu

18 Ekim 2013 Cuma 22:37
Dönüş çilesi
banner229
Dönüş çilesi

Tatilciler dönüş yolunda uzun araç kuyrukları oluşturdu
YALOVA’da bulunan Topçular-Eskihisar Feribot İskelesinde bayram tatili dönüşü uzun araç kuyrukları oluştu. İskele’nin 850 araçlık istif alanı dolarken yaklaşık 10 kilometrelik kadar araç kuyruğu oluştu. İDO, bayram yoğunluğu nedeniyle 14 olan feribot sayısını 17’ye çıkardı.
4 günlük Kurban Bayramının hafta sonlarıyla birlikte 9 güne çıkmasını fırsat bilen İstanbulluların dönüşü başladı. Dönüşlerini son güne bırakmak istemeyen tatilciler yollara düştü.
Yalova’daki Topçular-Eskihisar Feribot İskelesinden saat 13.30 ile akşam 19.00 saatleri arasında 5 bin 500 aracın geçiş yaptığı belirtildi.
Feribot iskelesinde öğle saatlerinden itibaren araç kuyrukları oluştu. İskelenin 850 araçlık istif alanı dolarken zaman zaman 10 kilometreye yakın araç kuyrukları oluştu.
Vatandaşların bazıları alınan tedbirlerden memnun kalırken bazıları ise yetersiz buldu. Araç yoğunluğunun tatilin son günleri olan cumartesi ve pazar da devam etmesi bekleniyor.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Anahtar Kelimeler: TrafikBayramDönüş çilesi

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV