banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
20 Mayıs 2024 Pazartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

İSTANBUL ŞİLE'DE GEMİ BATTI: 12 KAYIP

İstanbul'da şiddetli fırtına nedeniyle Şile'de gemi battı.

04 Aralık 2012 Salı 15:06
İSTANBUL ŞİLE'DE GEMİ BATTI: 12 KAYIP
banner304
İSTANBUL ŞİLE'DE GEMİ BATTI: 12 KAYIP

İstanbul'da şiddetli fırtına nedeniyle Şile'de gemi battı. 12 personeli olan kömür yüklü gemi battı. Öte yandan Kilyos'ta 14 mürettebatı bulunan bir gemi sürüklenmeye başladı. 

İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Şile'de batan gemiden bir personelin cesedine ulaşıldığını bildirdi.

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü, Şile'de batan ''Volgo-Balt 199'' adlı kuru yük gemisinin 12 mürettebatından 3'ünün sağ olarak kurtarıldığını bildirdi.

Şile açıklarında kömür yüklü bir gemi ile irtibat kesidi.

Saat 10.20 sıralarında Şile açıklarındaki kömür yüklü Volgo balt 199 adlı gemiyle irtibat kesildi.

İstanbul Gemi Trafik Hizmetleri Merkezince Kıyı Emniyeti 3, Kıyı Emniyeti 1 hızlı tahlisiye botlarıyla Kurtarma 4 römorkörü olay yerine sevkedildi. Sahil Güvenlik Komutanlığı'ndan da olay yerine helikopter sevkedildi. Gemide 11 Ukraynalı ve 1 Rus mürettabatın bulunduğu belirtildi.

KİLYOS'TA GEMİ SÜRÜKLENİYOR

Ayrıca başka bir geminin de Kilyos açıklarında sürüklendiği gelen son bilgiler arasında. Kilyos'ta sürüklenen gemide 14 personel var. Geminin makina dairesinden yükselen dumanlar, daha fazla karşı koyamadığını gösteriyor. Kıyı emniyetiyle gemi mürettebatı arasında telsiz bağlantısı kurulduğu belirtiliyor.

KURTARMA EKİPLER OLAY YERİNE GİDEMİYOR

Yetkililer mevcut deniz suyu seviyesinin, kurtmarma ekiplerinin olay yerine gitmesini engellediğini söylüyor. Ayrıca geminin yükünün bulunmadığı ve geminin mevcut yakıtının çevre kirliliği oluşturmasını önlemek adına kaptan ile irtibat kuruldu.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV