banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
16 Mayıs 2024 Perşembe

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

İstanbul'a kar geliyor dikkat

Meteorolojiden gelen yen uyarıya göre bu hafta sonunda İstanbul'a kar geliyor.

05 Aralık 2013 Perşembe 18:31
İstanbul'a kar geliyor dikkat
banner311
Meteoroloji'den soğuk hava açıklaması: İstanbul'a kar geliyor dikkat
Meteorolojiden gelen yen uyarıya göre bu hafta sonunda İstanbul'a kar geliyor.
Hava sıcaklığı 10 derece birden düşecek. Marmara bölgesinde haftasonu kar başlayacak.

Balkanlardan gelen soğuk rüzgarların etkisiyle sıcaklıklar azalacak. Haftasonu yurt genelinde kar yağışları artacak.


Soğuk hava etkisini hissettirmeye başladı. Bolu,Bilecik ve Erzurum da kar yağışları başladı. Soğuk hava etkisini iç ve doğu anadoluda etkisini gösterdi.

ÖNCE SICAKLIK ARTACAK ARKASI KAR OLACAK

Yağışlar aralıklarla devam edecek. Sıcaklıklar bugünden gününden itibaren artacak, ancak Marmara bölgesi başta olmak üzere Cumartesi ve Pazar günü kar yağışı gelecek. Haftasonu soğuk hava etkisini artıracak. Cumartesi günü Trakya'dan soğuk rüzgarlar gelecek yer yer yoğun kar yağışları olacak.

BURALARDA FIRTINALAR KOPACAK

Meteoroloji'den yapılan açıklama şöyle:

"Güney Ege kıyılarında başlayacak yağışların, akşam saatlerinden itibaren etkisini arttırarak özellikle bu gece ve yarın sabah saatlerinde Muğla kıyılarında (Bodrum, Marmaris, Ortaca, Datça, Köyceğiz, Dalaman ve Fethiye) kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Su baskını, yıldırım, kısa süreli fırtına, su hortumu riski vb. ) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Yağışların, kıyılarda yağmur ve karla karışık yağmur, iç ve yüksek kesimlerde yoğun karşeklinde olması beklenirken Giresun ve Trabzon'da kuvvetli, Rize ve Artvin'de çok kuvvetli ve şiddetli olacağı kaydedildi.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI

Meteoroloji, rüzgarın Marmara, Kuzey ve Kıyı Ege ile Karadeniz kıyılarında kuvvetli olarak esmesini beklediğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşları uyardı.



beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV