banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

İstanbul’da trafiğe kapatılacak yollar

Sivas olaylarının 20. yıl dönümü nedeniyle Kadıköy'de gerçekleştirilecek miting sebebiyle bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak.

23 Haziran 2013 Pazar 11:10
İstanbul’da trafiğe kapatılacak yollar
banner311
İstanbul’da trafiğe kapatılacak yollar
Sivas olaylarının 20. yıl dönümü nedeniyle Kadıköy'de gerçekleştirilecek miting sebebiyle bugün bazı yollar trafiğe kapatılacak.
Pir Sultan Abdal Kültür Derneği, bugün İstanbul Kadıköy'de bir miting düzenleyecek. Türkiye'deki Alevi örgüleri, 2 Temmuz 1993'te Sivas Madımak Otel'de katledilenleri anarak, "katliamı unutmadık" diyecek.

İstanbul Kadıköy'de "Unutmadık, unutmayacağız" sloganı ile düzenlenen mitingde, katliama ve AK Parti'nin politikalarına tepkiler dile getirilecek.
Mitinge, Taksim Dayanışması başta olmak üzere DİSK, KESK, siyasi partiler, demokratik kitle örgütleri ve çok sayıda aydın, yazar ve sanatçının da katılması bekleniyor.

Haftalardır süren Gezi Parkı direnişinin de gündeminde olacağı mitingde ayrıca İstanbul'da inşasına başlanan 3. Köprüye Yavuz Sultan Selim isminin verilmesine de tepki gösterilecek.

-TRAFİĞE KAPATILACAK YOLLAR-

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Sivas olaylarının 20. yıl dönümü nedeniyle Kadıköy'de gerçekleştirilecek miting sebebiyle bazı yollarda ulaşım sağlanamayacak.

Buna göre, saat 12.00'an itibaren Rıhtım Caddesi, Boğa Meydanı'dan Rıhtım Caddesi'e kadar tüm yol, Söğütlüçeşme Caddesi'den rıhtıma inen ara sokaklar trafiğe kapalı olacak.

Taşköprü Caddesi, Kışla Caddesi, Orgeneral Şahap Gürler Caddesi, Albay F. Sözdener Caddesi ise ihtiyaç duyulduğunda ulaşıma kapatılacak.

Alternatif güzergah olarak, Tıbbiye Caddesi'nden gelen trafik akımı, Burhanfelek Caddesi'nden E-5 yönüne ve Behiçbey Sokak'tan İbrahimağa ışıklar istikametine, Söğütlüçeşme Caddesi'nden gelen trafik akımı Altıyol Boğa Meydanı'ndan rıhtıma iniş engellenerek Kuşdili Caddesi Salı Pazarı istikametine, Moda'dan gelen trafik akımı da Mühürdar kavşaktan geri yönlendirilecek.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV