banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
19 Nisan 2024 Cuma

12 yıl sonra Başkan Erdoğan'dan Irak ziyareti

KAVURUCU SICAKLAR GELİYOR

Meteoroloji'den hava sıcaklığı ile ilgili önemli bir uyarı geldi.

25 Mayıs 2021 Salı 12:46
KAVURUCU SICAKLAR GELİYOR
banner265
KAVURUCU SICAKLAR GELİYOR

Meteoroloji'den hava sıcaklığı ile ilgili önemli bir uyarı geldi. Sıcaklıklar bu hafta Karadeniz kıyı kesimleri dışında mevsim normallerinin 4 - 7 derece üzerinde olacak. Özellikle Ege Bölgesi, Afrika'dan gelen sıcak hava dalgasıyla adeta kavrulacak. İzmir'de yarın sıcaklığının 36 derece olması beklenirken, iç bölgelerde 40 dereceye kadar ulaşacak.
Beylikdüzü Tabela

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden yapılan uyarıda 'Hava sıcaklıklarının, Karadeniz kıyı kesimlerinde mevsim normalleri civarında, diğer yerlerde mevsim normallerinin 4 ila 7 derece üzerinde seyredeceği tahmin ediliyor' denildi.

EGE BÖLGESİ KAVRULACAK

İzmir ve Aydın'da hava sıcaklığının 40 dereceye yaklaşması bekleniyor. İzmir'de genelde Mayıs ayı ortalama sıcaklığı 25 derece civarındayken şu anda ortalamanın yaklaşık 10 derece üzerinde bir hava sıcaklığı var. İzmir'de yarın bu sıcaklığın 36 dereceye çıkması öngörülüyor. Sıcaklık haritasında mor renkle gösterilen Aydın'da ise 40 derece sıcaklık bekleniyor. Bunun en büyük nedeni de Kuzey Afrika'dan gelen sıcak hava dalgası...

Cuma gününe kadar bu hava sıcaklıkları mevsim normallerinin üzerinde seyredecek.

İSTANBUL'DA SICAKLIKLA 27 DERECEYE YÜKSELECEK

CNN TÜRK Meteoroloji Danışmanı Prof. Dr. Orhan Şen ise önümüzdeki günler hakkında son verileri paylaştı. Şen, ‘Önümüzdeki haftaya baktığımız zaman yarından itibaren batıda yağış kesiliyor. Sıcaklıklar günbegün 1-2 derece yükseliyor. Önümüzdeki cuma gününe kadar sıcaklık İstanbul’da 25-27 derece civarında’ dedi.




web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV