banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Mahmutbey-Habibler Karayolu hizmete açıldı

İstanbul trafiğini rahatlatmak amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Mahmutbey- Habibler Karayolu törenle açıldı.

06 Ekim 2011 Perşembe 18:52
Mahmutbey-Habibler Karayolu hizmete açıldı
banner299
Mahmutbey-Habibler Karayolu hizmete açıldı
İstanbul trafiğini rahatlatmak amacıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan Mahmutbey- Habibler Karayolu törenle açıldı. Törende konuşan Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İETT ve halk otobüslerinin tamamının yenileneceğini belirterek, Topkapı- Habibler tramvay hattının da uzatılacağı müjdesini verdi.
Yapımı tamamlanan Mahmutbey-Habibler Karayolu'nun açılışı törenle yapıldı. Törene İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, Sultangazi, Bağcılar ve Esenler ilçe belediye başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Törende konuşan İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu, bugün herkesin yüzünün güldüğünü belirterek, “Halka hizmet etmek için bu kadar çaba sarf ederken bu yükün altından kalkan değerli belediye başkanlarımızın, siyasilerimizin, meclis üyelerimizin bu ızdıraplara rağmen yüzündeki tebessümün hiç eksilmiyor. Bugün gururlusunuz. Ancak sadece bizim yüzümüz gülmüyor. Sultangazi’nin, Habibler’in, Gaziosmanpaşa’nın yüzü gülüyor.” şeklinde konuştu.
Başkan Kadir Topbaş ise tramvay hattını uzatarak bölgede çok daha rahat ulaşım sistemi kuracaklarını ifade etti. İETT ve halk otobüslerinin tamamını yenilediklerini ve 2 binin üzerinde yeni otobüs aldıklarını kaydeden Topbaş şöyle devam etti; "Bizler ciddi yatırımlarımızla beraberce, kurumsal taassup gözetmeksizin hizmet etmeye çalışıyoruz. Hep beraberce daha neler yapabilirizi düşünüyoruz. Göreve geldiğimizden bu yana yaptığımız yatırımlarla çehresi değişti İstanbul’un. İnşallah her geçen yıl farklı İstanbul’u birlikte yaşayacağız. Tramvaylar bitecek, yeni düzenlemeler yapıyoruz."

İDO’DAN GELEN PARALARLA YENİ OTOBÜS ALIYORUZ
İDO’yu sattıklarını ve gelen parayla otobüs aldıklarını belirten Topbaş, "Benim hedefim 2014’e varmadan otobüslere konfor getirmek, kaliteli, tertemiz klimalı, sıkıntı çekmediğiniz, rahatça gidebildiğiniz bir ulaşım sistemini size vermek. Bunu yapmaya çalışıyoruz. Bunu her daim dile getiriyoruz toplantılarda ve diyoruz ki bu şehrin medeniyet yolcusu, insanlarımız ne kadar otobüsleri kullanma imkanı bulursa o denli rahatlıkla bu şehri kullanmayı başarabiliriz.” diye konuştu.
Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay ise yolun tamamlanmasıyla Sultangazi trafiğinin rahatladığını söyleyerek Başkan Topbaş’a teşekkür etti.
Konuşmaların ardından kurdela kesimiyle Mahmutbey-Habibler Karayolu'nun açılışı gerçekleştirildi.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV