banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Meteoroloji saat verdi, il il uyardı: Sağanak yağış geliyor

Meteoroloji yeni hava durumu tahminini paylaştı. Hatay, Bitlis, Van, Antalya'nın batısının iç kesimlerine sağanak yağış bekleniyor.

13 Ekim 2023 Cuma 09:23
Meteoroloji saat verdi, il il uyardı: Sağanak yağış geliyor
banner322
Meteoroloji saat verdi, il il uyardı: Sağanak yağış geliyor

Meteoroloji yeni hava durumu tahminini paylaştı. Hatay, Bitlis, Van, Antalya'nın batısının iç kesimlerine sağanak yağış bekleniyor. Hafta sonu Doğu Anadolu Bölgesinde kuvvetli sağanak bekleniyor. Peki diğer illerde hava nasıl olacak? İşte il il hava durumuMeteoroloji yeni hava durumu tahminini paylaştı. Hatay, Bitlis, Van, Antalya'nın batısının iç kesimlerine sağanak yağış bekleniyor. Hafta sonu Doğu Anadolu Bölgesinde kuvvetli sağanak bekleniyor.
Meteoroloji'nin son tahminlerine göre; Hatay, Bitlis, Van, Antalya, Denizli ve Hakkari'de yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor. Öte yandan Marmara'nın güney ve doğusu, İç Ege ile Karadeniz'in iç kesimlerinde de sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sis etkili olacak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, günlük hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Buna göre, güney kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Hatay, Bitlis ve Van çevreleri, Antalya'nın batısının iç kesimleri, Denizli'nin güneyi ile Hakkari'nin kuzey kesimlerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.
PUS VE SİS UYARISI

Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın güney ve doğusu, İç Ege ile Karadeniz'in iç kesimlerinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI

Sıcaklığın iç ve kuzey kesimlerde 1 ila 3 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR

Rüzgarın kuzey kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu, güney kesimlerde güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette eseceği tahmin ediliyor.

DENİZLERDE HAVA

Doğu Karadeniz'in doğusunun açıklarında fırtınamsı rüzgar bekleniyor.

Bölgelere göre hava durumu

MARMARA

Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Bölgenin güney ve doğu kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde pus ve yer yer sis bekleniyor. 



Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV