banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

05 Mayıs 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Meteorolojiden 6 ile acil uyarı

Eskişehir, Sivas, Kayseri, Erzincan çevrelerinde görülecek yağışların, öğle saatlerinden sonra Çanakkale ve Edirne çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

26 Mart 2013 Salı 12:03
Meteorolojiden 6 ile acil uyarı
banner265
Meteorolojiden 6 ile acil uyarı
Eskişehir, Sivas, Kayseri, Erzincan çevrelerinde görülecek yağışların, öğle saatlerinden sonra Çanakkale ve Edirne çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

Denizi'nde halen güney ve güneydoğu yönlerinden esen rüzgarın Güney Ege'de bugün saatte 75-90 kilometre hıza ulaşacağı belirtildi.

Açıklamada, öğle saatlerinde etkisini kaybedecek kuvvetli fırtınanın neden olabileceği olumsuzluklara karşı vatandaşlar ve yetkililerin tedbirli olması gerektiği vurgulandı.
Sabah saatlerinden itibaren Marmara'nın batısı (Edirne, Çanakkale ve Balıkesir'in batı ilçeleri) ile Kıyı Ege'de (Muğla, İzmir ve Aydın) yağışların yerel olarak kuvvetli (20-50 mm) olmasının beklendiğini açıkladı. Meydana gelebilecek olumsuzluklara (sel, su baskını, heyelan, dolu, yıldırım vb.) karşı ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.
 
Yapılan son değerlendirmelere göre, Marmara, Ege, Batı Karadeniz, Eskişehir ile gece saatlerinde Sivas, Kayseri, Erzincan ve Tunceli çevrelerinde görülecek yağışların, öğle saatlerinden sonra Ege Kıyıları ile Çanakkale ve Edirne çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğü'nden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığının kuzey ve doğu kesimlerde 2 ila 4 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor. Rüzgar, genellikle güneyli yönlerden, hafif ara sıra orta kuvvette, Ege kıyıları ile zamanla iç ve batı kesimlerde kuvvetli (40-70 km/saat) esmesi bekleniyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve çok bulutlu 17

İstanbul: Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı 17

İzmir: Çok bulutlu, aralıklı sağanak yağışlı (Yağışların, öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli olması bekleniyor) 18

Adana: Parçalı ve az bulutlu 25

Antalya: Parçalı zamanla çok bulutlu 19

Samsun: Parçalı ve az bulutlu 16

Trabzon: Parçalı ve az bulutlu 23

Erzurum: Parçalı ve az bulutlu (Sabah saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis hadisesi bekleniyor) 10

Diyarbakır: Parçalı ve az bulutlu 18

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV