banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Meteorolojiden yağış uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre bazı bölgeler sağnak yağışlı olacak.

31 Ağustos 2013 Cumartesi 20:05
Meteorolojiden yağış uyarısı
banner311
Meteorolojiden yağış uyarısı
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre bazı bölgeler sağnak yağışlı olacak.
Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nce yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara'nın doğusu, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Kütahya ve Afyonkarahisar ile Adana ve Mersin'in kuzey çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
SICAKLIK AZALIYOR

Yağışların; Düzce, Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Sinop, Çorum, Ordu, Giresun, Trabzon, Çankırı, Kırıkkale, Konya, Aksaray, Nevşehir ile Samsun'un doğu, Kayseri'nin kuzey ve batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Hava sıcaklığı, kuzey, iç ve batı kesimlerde 3 ile 8 derece azalacağı tahmin ediliyor.

Rüzgar ise genellikle kuzey ve kuzeydoğu, Güney Ege'de kuzeybatı, Akdeniz ve Güneydoğu Anadolu ile zamanla Doğu Anadolu'da güney ve güneybatı, Orta ve Doğu Karadeniz Kıyılarında batı ve kuzeybatı yönlerden hafif arasıra orta kuvvette, Marmara, Kıyı Ege, Orta ve Doğu Karadeniz kıyıları, Sinop çevreleri ile yağış alan yerlerde yağış anında yer yer kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.
KUVVETLİ YAĞIŞ

Yağışların, Düzce, Zonguldak, Bartın, Kastamonu, Sinop, Çorum, Ordu, Giresun, Trabzon, Çankırı, Kırıkkale, Konya, Aksaray, Nevşehir ile Samsun'un doğu, Kayseri'nin kuzey ve batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Yerel su baskını, Ani Sel, Yıldırım, Yağış Anında Kuvvetli Rüzgar, Ulaşımda Aksamalar vb.) tedbirli olunması gerekiyor.
BÖLGELERDE HAVA DURUMU

MARMARA: Parçalı, doğusunun yer yer çok bulutlu, akşam saatlerine kadar bölgenin doğusunun yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; kuzey ve kuzeydoğu yönlerden yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

EGE: İç kesimlerinin parçalı yer yer çok bulutlu, Afyonkarahisar ve Kütahya çevrelerinin yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; Kıyı Ege'de kuzey ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-60 km/saat) esmesi bekleniyor.

AKDENİZ: Doğusu ile zamanla bölge genelinin parçalı bulutlu, öğle saatlerinde Göller Yöresi, Mersin ve Adana'nın kuzey çevreleri ile Antalya'nın Elmalı, Korkuteli, İbradı ve Akseki ilçelerinin, akşam saatlerinde Isparta çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde bölgenin batısı ile Kırıkkale çevrelerinin, akşam ve gece saatlerinde bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların, akşam saatlerinde Çankırı, Konya ve Aksaray çevrelerinde, gece saatlerinde Kırıkkale ve Nevşehir ile Kayseri'nin kuzey ve batı ilçelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

BATI KARADENİZ: Parçalı çok bulutlu, bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinde bölgenin kıyı kesimleri ile Kastamonu çevrelerinde, akşam saatlerinde Kastamonu ve Sinop çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; gece saatlerinde Sinop çevrelerinde kuzeybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.

ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, kıyı kesimleri ile zamanla bölge genelinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden itibaren Ordu ve Giresun ile Samsun'un doğu ilçelerinde, gece saatlerinde Trabzon çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; gece saatlerinde bölgenin kıyı kesimlerinde batı ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli olarak (30-50 km/saat) eseceği tahmin ediliyor.

DOĞU ANADOLU: Kuzey ve batısının parçalı yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinde Erzurum, Kars, Ardahan, Ağrı ve Iğdır çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV