banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Sağanak Yağış geliyor

Türkiye’nin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu ve Van çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği bekleniyor.

14 Ekim 2013 Pazartesi 10:11
Sağanak Yağış geliyor
banner265
Sağanak Yağış geliyor
Türkiye’nin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu ve Van çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği bekleniyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre, Türkiye’nin kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu ve Van çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor. Sabah ve gece saatlerinde Marmara'nın doğusu, Karadeniz'in iç kesimleri, İç Anadolu'nun kuzeybatısı, İç Ege ile Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusunda yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
Hava sıcaklığında önemli bir değişiklik beklenmezken, Rüzgar ise genellikle kuzeyli yönlerden hafif, arasıra orta kuvvette, Güney Ege kıyılarında yer yer kuvvetlice esecek.

-BAZI İLLERDE HAVA DURUMU-

İSTANBUL: Parçalı ve az bulutlu. (22)
ANKARA: Az bulutlu ve açık. (20)
İZMİR: Az bulutlu ve açık.(26)
ADANA: Az bulutlu ve açık.(31)
ANTALYA: Az bulutlu ve açık.(32)
SAMSUN: Parçalı ve çok bulutlu.(18)
ERZURUM: Az bulutlu ve açık, zamanla parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. .(16)
DİYARBAKIR: Az bulutlu ve açık.(27)

-BÖLGELERDE HAVA DURUMU-

MARMARA: Parçalı ve az bulutlu.
EGE: Az bulutlu ve açık olacak.
AKDENİZ: Az bulutlu ve açık geçecek.
İÇ ANADOLU: Az bulutlu ve açık, kuzey kesimler yer yer parçalı bulutlu.
BATI KARADENİZ: Parçalı ve az bulutlu geçmesi öngörülüyor.
ORTA VE DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
DOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık, zamanla kuzey ve doğu kesimlerinin parçalı, yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Van çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere yağmur ve sağanak yağışlı geçmesi bekleniyor.
GÜNEYDOĞU ANADOLU: Az bulutlu ve açık geçecek.


beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV