banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner306
13 Mayıs 2024 Pazartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Samsun'da yine sel: 1 ölü

Çöken evin altında kalanlardan biri hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetti

10 Temmuz 2012 Salı 04:59
Samsun'da yine sel: 1 ölü
banner265
Samsun'da yine sel: 1 ölü
Çöken evin altında kalanlardan biri hastaneye kaldırılırken hayatını kaybetti
Samsun'da dün öğle saatlerinden itibaren başlayan etkili yağış Ayvacık ve Terme ilçelerinde sele dönüştü. Yağış sonucunda Salıpazarı'nda çok sayıda işyeri su altında kaldı. Yağışlardan dolayı Ayvacık'a 45 km uzaklıktaki Çamalan Köyü'nde çöken evin altında kalan 3 kişi yaralı kurtarıldı. Yaralılardan biri hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Salıpazarı Devlet Hastanesi'nin birinci katı da sular altında kaldı.
Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Ayvacık'a 45 km uzaklıktaki Çamalan Köyü'nde bir evin yağışlardan dolayı çöktüğünü, enkaz altında kalan üç kişinin kurtarıldığı ancak Mesut Zengin (65) isimli vatandaşın hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybettiğini söyledi.

Gün boyu devam eden ve akşam saatlerinde hızını artıran yağış sonucunda dereler taştı. Yüksek kesimlerden gelen seller Ayvacık, Salıpazarı ve Terme'de korkulu anlar yaşattı. Meteorolojik uyarıları dikkate alarak arama kurtarma ekiplerini bölgeye yönlendirdiklerini belirten Samsun Valisi Hüseyin Aksoy, Salıpazarı Devlet Hastanesi'nin birinci katının sular altında kaldığını, burada tedavi gören bir hastanın Çarşamba ilçesine gönderildiğini kaydetti.

İlçe içerisinde bulunan üç köprüden birisinin zarar gördüğünü, diğerinin ise ekipler tarafından değerlendirileceğini dile getiren Vali Aksoy şu bilgileri verdi: "Yağışlardan Ayvacık'a 45 km uzaklıkta bulunan Çamalan Köyü'nde bir ev çöktü. Enkaz altında kalan 3 kişi sağ çıkartıldı ancak 65 yaşındaki Mesut Zengin hastaneye kaldırılırken yolda hayatını kaybetti. Ayvacık Yeşilpılar Köyü'nde evin çatısına çıkan dört kişiyi kurtarmak için helikopter kaldırdık ancak hava muhalefetinden dolayı mağdurları alamadık. Karayolu ile kurtarma ekiplerini bölgeye gönderdik. Şu an ulaşmak üzereler. Yağmur azaldığı için riskimiz de azaldı. Yine Terme'deki bir kişi selde mahsur kaldı, aynı şahıs kendi imkanları ile kurtuldu. Bir kayıp vardı bulundu. Şu an itibarıyla kayıp söz konusu değil. Salıpazarı'nda 39 vatandaşımız arama-kurtarma ekipleri tarafından kurtarılarak emniyet binasına alındı."

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV