banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Şirinevler'de isyan ettiren üst geçit

İstanbul Şirinevler'de yaşanan üst geçit skandalı vatandaşları isyan ettiriyor.

27 Mayıs 2012 Pazar 13:49
Şirinevler'de isyan ettiren üst geçit
banner311
Şirinevler'de isyan ettiren üst geçit
İstanbul Şirinevler'de yaşanan üst geçit skandalı vatandaşları isyan ettiriyor.


İstanbul Şirinevler'de metro, metrobüs, otobüs ve minibüs duraklarına gitmek isteyen vatandaşlar aynı üst geçidi kullanınca bir dakikalık yol çileye döndü.

İNSAN TRAFİĞİNİ İLK KEZ GÖRÜYORUZ
İnsan trafiği nedeniyle üst geçidi 20 dakikada geçebilen vatandaşlar, "Araç trafiğine alışmıştık ama insan trafiğini ilk kez görüyoruz." diye şaşkınlıklarını dile getirdi.

Şirinevler ile Ataköy arasındaki üst geçitte yaya trafiği hafta sonu tamamen durdu. Köprüden geçmek yüzlerce vatandaş için çileye dönüştü. Özellikle çocuğu ile geçmek isteyenler ezilme tehlikesi geçirdi. Saatler geçmesine rağmen sorun çözülmeyince sinirler iyice gerildi. Gidiş ve dönüşlerde, vatandaşlar arasında tartışma çıktı. Bir süre sonra polis ekipleri köprünün üzerinde kordon oluşturdu ve yayaları yönlendirmeye çalıştı fakat bu da çözüm olmadı.

20 DAKİKA MÜCADELE EDİYORLAR
Yaklaşık 20 dakikalık mücadelenin ardından köprüyü geçebilen vatandaşlar derin bir nefes aldı. Araç trafiğine alıştıklarını fakat insan trafiğini ilk kez gördüklerini söyleyen vatandaşlar, durumu eleştirdi. 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV