banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
20 Mayıs 2024 Pazartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Taksim'e girebilen tek grup

1 Mayıs anma ve kutlamaları kapsamında HAK-İŞ temsilcileri, karanfiller ve '1 Mayıs' yazılı çelenk ile Taksim Meydanı'na yürüdü.

01 Mayıs 2013 Çarşamba 17:35
Taksim'e girebilen tek grup
banner263
Taksim'e girebilen tek grup
1 Mayıs anma ve kutlamaları kapsamında HAK-İŞ temsilcileri, karanfiller ve '1 Mayıs' yazılı çelenk ile Taksim Meydanı'na yürüdü.
 Valilik tarafından izin verilmediği için 1 Mayıs kutlamalarına kapatılan Taksim Meydanı'na izin alarak çıkan temsili gruplar da oldu. HAK-İŞ Konfederasyonu'nu temsilen Dolmabahçe'de toplanan ve Türk bayrakları ile HAK-İŞ bayrakları taşıyan yaklaşık 50 kişi, davul zurna eşliğinde şarkı-türkü söyleyerek Gümüşsuyu'ndan Taksim'e yürüdü.

Üzerinde '1 Mayıs' yazılı pankart açan grubu, taksim meydanına çıkmadan önce karanfil ve üzerinde '1 Mayıs' yazan çelenk getiren arkadaşları karşıladı. Grup, ayrıca yürüyüşleri sırasında "Yaşasın 1 Mayıs, yaşasın kardeşlik", "Birlik, mücadele, zafer", "Yaşasın işçilerin kardeşliği" ve "Haklıyız, işçiyiz, kazanacağız" şeklinde sloganlar attılar.

CUMHURİYET ANITI'NA ÇELENK BIRAKTILAR

HAK-İŞ temsilcileri, davul ve zurnayla Taksim Meydanı'na gelerek Taksim Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bıraktı. HAK-İŞ temsilcilerine CHP Milletvekili Süleyman Çelebi ise tepki gösterdi.

HAK-İŞ sendika temsilcilerinden oluşan yaklaşık 50 kişilik grup, Taksim Meydanı'na çelenk bıraktı. Şarkı ve türküler eşliğinde Meydan'a gelen HAK- İŞ temsilcileri meydanda davul çalıp halay çekti. Grup daha sonra Kazancı Yokuşu'na karanfil bıraktı.

HAK-İŞ temsilcilerine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi ies tepki gösterdi. Süleyman Çelebi, "Çok anlamlı buraya gelmeniz. Ama şu anda herkes tazyikli su altında ve faşizmi görüyorlar. Bir eski sendikacı olarak sizden rica ediyorum. Bunu yapmayın. Davulla zurnayla kutlamayın."dedi.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV