banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
27 Nisan 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Büyük pişmanlık

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ardından Genel İdare Kurulu Üyesi Aslıhan Elibol da, Ekrem İmamoğlu'nu destekledikleri için pişman olduklarını söyledi.

14 Aralık 2023 Perşembe 11:44
Büyük pişmanlık
banner312
Büyük pişmanlık

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in ardından Genel İdare Kurulu Üyesi Aslıhan Elibol da, Ekrem İmamoğlu'nu destekledikleri için pişman olduklarını söyledi. Elibol "Hata bizde nice falsosuna rağmen defalarca elinden tuttuk" dedi.
İYİ Parti yerel seçimlere ittifaksız girme kararı alırken CHP ise destek için terör örgütü PKK'nın siyasi uzantısı DEM Parti'nin kapısını yokluyor.
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Millet İttifakı'nın ana bileşenlerini oluşturan CHP ve İYİ Parti arasındaki gerilim her geçen gün biraz daha tırmanıyor.

Geçtiğimiz günlerde partisinin grup toplantısında kürsüye çıkan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, isim vermeden CHP'li Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu eleştirmişti.

Akşener "Ülkemizde özellikle büyük şehirlerimizde ulaşım hizmetlerinin başarısından söz etmek mümkün değil" diyerek iki belediye başkanını hedef aldı.


"NİCE FALSOSUNA RAĞMEN DEFALARCA ELİNDEN TUTTUK..."

Akşener'in ardından İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Aslıhan Elibol da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İmamoğlu'nu destekledileri için pişman olduğunu söyledi.


'Özür' dileyen Elibol, İmamoğlu hakkında çarpıcı ifadeler kullanarak şunları yazdı;

"Hata bizde ki Beylikdüzü sınırları dışına çıkamayacak adamın, kendi genel başkanı bile sahip çıkmazken elinden tuttuk. Nice falsosuna rağmen. Defalarca, defaatle... Allah biliyor ya kalbim soğuyalı yıllar oldu. Ama şimdi pişmanım. özür dilerim." 





Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Anahtar Kelimeler: Büyük Pişmanlık

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV