banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
19 Mart 2024 Salı

Milli Yol Partisi Beylikdüzü Gümbür Gümbür Geliyor

FETÖ BAKIN NE İLE MOTİVE EDİYORMUŞ!

Adana merkezli 3 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonda 9 kişi gözaltına alınırken, zanlılardan birinin evinde FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in ABD'den gönderdiği iç çamaşır parçaları bulundu. Şahısların bu parçaları örgüt üyelerine vererek motive ettikleri ileri sürüldü.

19 Kasım 2017 Pazar 07:18
FETÖ BAKIN NE İLE MOTİVE EDİYORMUŞ!
banner304
FETÖ BAKIN NE İLE MOTİVE EDİYORMUŞ!

Adana merkezli 3 ilde FETÖ/PDY'ye yönelik operasyonda 9 kişi gözaltına alınırken, zanlılardan birinin evinde FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in  ABD'den gönderdiği iç çamaşır parçaları bulundu. Şahısların bu parçaları örgüt üyelerine vererek motive ettikleri ileri sürüldü.

KOMBİ SERVİSİ

BYLOCK OPERASYONUNDA GÖZALTINA ALINMIŞLARDI

Adana  Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, örgütün şifreli haberleşme programı "ByLock" kullandığı ileri sürülen kişilere yönelik operasyon düzenlendi.  Adana merkezli 3 ilde eş zamanlı gerçekleşen operasyonda, aralarında  Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde bir ilin ablası Fatma Ş. ile bölgenin il ağabeylerinin danıştığı örgütün üst düzey sorumlusu olan eşi İhsan Ş. ile birlikte biri 1. sınıf, diğeri 4. sınıf emniyet müdürü toplam 9 kişi gözaltına alındı.

GÜLEN'İN PARÇALANMIŞ İÇ ÇAMAŞIRI PARÇALARI BULUNDU

Operasyonda örgütün önemli isimlerinden Osman A. da gözaltına alındı. Zanlının saklandığı gaybubet evinde yapılan aramada Fetullah Gülen'e ait olduğu ve Pensilvanya'dan getirilen iç çamaşırlarının bir takke içinde seccadenin yanında bulunduğu ileri sürüldü. İç çamaşırlarının kesilerek örgüt üyelerine dağıtıp motivasyon sağlandığı, yakalanan ya da yakalanmış örgüt üyelerinin itirafçı olmalarının önüne geçilmeye çalışıldığı iddia edildi. Ayrıca Osman A.'nın evinde yine çok sayıda örgütün yayın organları ait kesilen makbuzlar ele geçirildi. Zanlının örgütün yayın organlarına vatandaşları abone yapıp parasını da örgüte aktardığı iddia edildi. Daha önceki operasyonlarda da Gülen'in yarım bıraktığı yiyecek, içmediği su, mendili gibi şeylerin örgüt üyelerine dağıtıldığı ortaya çıkmıştı.

ÜZERLERİNDEN SAHTE KİMLİK ÇIKTI

FETÖ'nün sözde kendi devlet modelini uygulamak istediği ilin ablası olan Fatma Ş. ile eşi İhsan Ş.'nin 17-25  Aralık operasyonunun bir ay öncesinden bu yana arandığı belirlendi. Karı-koca,  Adana'da Belediyeveleri Mahallesi'ne yapılan operasyonda yakalandı. Zanlı karı kocanın çok kez  ABD'ye gittikleri bir süre burada kaldıktan sonra tekrar geldikleri de ileri sürüldü. Fatma Ş.'nin vali ve vali eşleri ile birlikte koordine ettikleri kermes ve daha değişik etkinliklerde elde ettikleri paraları FETÖ'ye aktardığı, genç kızları örgütle bağlantısı olan erkeklerle evlendirdiği ortaya çıktı.  Polis tarafından yakalanan çiftin üzerinde sahte kimlikler çıktı. Zanlıların emniyette sorgusu devam ediyor.


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • samet guner 6 yıl önce yorumlandı

      ne biçim miğde varmış bu fetöcülerde allah akıl versin bunlara bunlardan herşey beklenir valla

    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV