banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
21 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Hakim ve savcıları rüşvete bağlamış!

Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk’ün de aralalarında bulunduğu birçok şüpheli hakkında ‘Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak" suçlamasıyla başlatılan soruşturma sürüyor.

18 Mayıs 2012 Cuma 12:34
Hakim ve savcıları rüşvete bağlamış!
banner267
Hakim ve savcıları rüşvete bağlamış!

Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk’ün de aralalarında bulunduğu birçok şüpheli hakkında ‘Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak" suçlamasıyla başlatılan soruşturma sürüyor. Galip Öztürk'ün yargılandığı davaya hakim ve savcıların da adı karıştı.
Hakim ve savcıların ‘iddia olunan suç örgütünün üyesi olmadığını’ ancak görevlerini kötüye kullandığını belirten savcılık, HSYK’dan gereğinin yapılmasını talep etti. Dosyada 10'a yakın hakim ve savcının olduğu belirtiliyor.

İstanbul özel yetkili Cumhuriyet Başsavcıvekilliğince Metro Turizm’in sahibi Galip Öztürk’ün de aralalarında bulunduğu birçok şüpheli hakkında ‘Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak" suçlamasıyla başlatılan soruşturma sürüyor.

10'A YAKIN HAKİM VE SAVCININ ADI VAR

Polisler ve adliye memurlarının da şüpheli olarak yer aldığı soruşturmada, İstanbul’da görev yapan yaklaşık 10 hakim ve savcı hakkında da delillerin elde edildiği öğrenildi. Dosyada adı geçen hakim ve savcıların, Galip Öztürk’ün liderliğinde suç örgütünün yaptığı yasadışı işleri soruşturmaması karşılığında rüşvet aldığını ileri süren özel yetkili savcılık, hakim ve savcılar ile ilgili dosyayı ayırdı.

"GÖREVLERİNİ KÖTÜYE KULLANDILAR"

Süpheli hakim ve savcıların ‘iddia olunan suç örgütünün üyesi olmadığını’ ancak görevlerini kötüye kullandığını belirten savcılık, gereğinin yapılması üzerine hakim ve savcılar ile ilgili dosyayı Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu’na (HSYK) gönderdi.

 

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV