banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Yalçın Akdoğan'ın eniştesi...

CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a, “112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu yapım işinden mağdur olanlar sizden, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’tan konuyu ve mağduriyetlerini belirterek randevu talep etmişler midir?

05 Aralık 2013 Perşembe 19:00
Yalçın Akdoğan'ın eniştesi...
banner322
Yalçın Akdoğan'ın eniştesi...
CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a, “112 Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu yapım işinden mağdur olanlar sizden, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’tan konuyu ve mağduriyetlerini belirterek randevu talep etmişler midir? Yalçın Akdoğan eniştesi hakkında hangi tarihte hangi gerekçeyle hangi adli mercilere suç duyurusunda bulunmuştur?” diye sordu.

İnce, Başbakan’ın yanıtlaması istemiyle TBMM Başkanlığına sunduğu soru önergesinde şöyle dedi:

“Sağlık Bakanlığı’nın il sağlık müdürlükleri ile protokol yapabilirsiniz dediği 6 Ocak 2012 tarihinden 15 Nisan 2012 tarihine kadar sürede hangi il sağlık müdürlükleri bu firma ile hangi yerlere 112 yapılması için protokol yapılmıştır?

Bu süre zarfında 112 yapılması için protokol yapılan yerlerin mülkiyeti kime aittir? Bu süre içinde yapılan 112’lerden Sağlık Bakanlığı’na teslim edilen ve şu anda faaliyet gösteren, personel görevlendirilen 112 istasyonu var mıdır? Var ise, bu istasyonlar hangi illerimizdedir?

15 Nisan 2012 tarihinden sonra yani Sağlık Bakanlığı’nın il sağlık müdürlüklerine yazdığı yazı ile acil sağlık hizmetleri istasyon binalarının yapılmasına yönelik İl Sağlık Müdürlüklerince herhangi bir işlem tesis edilmesin yazısından sonra bu yazıya rağmen il sağlık müdürlükleri ile Ferşat Grup arasında protokol yapıldığı doğru mudur? Bu protokol hangi il sağlık müdürlüklerince yapılmıştır? 15 Nisan 2012 tarihinden sonra yapılan protokollerle yapımına başlanan 112 İstasyonu sayısı kaçtır? Bunlardan kaçı Sağlık Bakanlığı’na teslim edilmiştir?

Ferşat Grup tarafından keşfedilen yöntemle yapılan kaç 112 Acil Servis İstasyonu şu anda faaliyet göstermektedir? Antalya’da yaptırılan 112 Acil Servis İstasyonu’nun Antalya Valisi tarafından yapıldığı doğru mudur?

Protokol yapılan müteahhitlerden alınan ve 112 İstasyonu başına 2.000 TL olan nakit teminat bedeli olarak alınan komisyonlar ve inşaat malzemesi tedarikçilerinden alınan paralarla birlikte 60 milyon TL’yi bulan bir vurgundan söz edilirken, olayın mağdurlarına randevu vermemenizin gerekçesi nedir?

Ferşat Grup’un müteahhitlerden almış olduğu iddia edilen 60 milyon TL’nin Ferşat Grup’un resmi banka hesaplarına girdiği sabitken bu paraların nerden geldiği ve vergisinin ödenip ödenmediği Maliye Bakanlığı tarafından araştırılmış ve inceleme başlatılmış mıdır?

Sağlık Bakanlığı tarafından bu konu ile ilgili olarak bir soruşturma başlatılmış mıdır?”


web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV