banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner288
01 Mayıs 2024 Çarşamba

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

ANKA 3 için Almaya basınından çarpıcı analiz….

ANKA 3 için Almaya basınından çarpıcı analiz…. “Batı'nın hesapları işe yaramadı!”

29 Aralık 2023 Cuma 14:31
ANKA 3 için Almaya basınından çarpıcı analiz….
banner321
 ANKA 3 için Almaya basınından çarpıcı analiz…. 
“Batı'nın hesapları işe yaramadı!”
Türkiye'nin yerli ve milli savunma sanayi atılımı büyük başarılarına yenisini eklemeyi sürdürmekte. Yerli ve milli imkanlarla TUSAŞ tarafından üretilen hayalet uçak ANKA 3 dün ilk kez gökyüzü ile buluşarak 1 saat 10 dakika uçuş gerçekleştirdi. Alman Welt Gazetesi ANKA 3 için çarpıcı bir analize yer verdi...
TUSAŞ tarafından üretilen insansız savaş uçağı ANKA-3'ün ilk uçuşu dün gerçekleşti.


Başkan Erdoğan, ANKA 3 için "TUSAŞ tarafından geliştirilen insansız savaş uçağımız Anka III, bugün ilk uçuşunu başarıyla gerçekleştirdi. İnşallah uçağımız, sahip olduğu gelişmiş teknolojilerle, tasarımıyla ve özellikleriyle ülkemizin savunmasına çok güçlü bir katkı sağlayacak." açıklamasında bulundu.

"ERDOĞAN EMRETTİ, BATI'NIN HESAPLARI İŞE YARAMADI"

Alman Die Welt gazetesi Başkan Erdoğan'ın talimatı ile üretilen ANKA 3 için hayranlık içeren bir analizi okuyucularına aktardı.


Die Welt, haberinde ANKA 3'e ilişkin "Birkaç yıl önce Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye'nin silahlanmasını emretti. Program, mevcut savaş uçağı tanıtımından anlaşılacağı üzere teknolojik açıdan başarılı. Batı'nın hesaplarının işe yaramadığını gösteren çok şey var" ifadelerini kullandı.






Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV