banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner287
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Dünyanın en yüksek binasının yanında yangın

Dubai'de, binlerce kişinin havai fişek gösterilerini izlemek üzere çevresinde toplandığı The Address Hotel'de yangın çıktı. Yangında 14 kişi yaralandı.

01 Ocak 2016 Cuma 00:50
Dünyanın en yüksek binasının yanında yangın
banner299
Dünyanın en yüksek binasının yanında yangın
Dubai'de, binlerce kişinin havai fişek gösterilerini izlemek üzere çevresinde toplandığı The Address Hotel'de yangın çıktı. Yangında 14 kişi yaralandı.

Birleşik Arap Emirlikleri'nde yayın yapan haber sitelerine göre, neden çıktığı henüz belirlenemeyen yangın kısa sürede büyüdü ve alevler otelin 20 katını birden sardı.

Gulf News'a konuşan Dubai Sivil Savunma'dan bir yetkili, yangın çıkar çıkmaz otelin boşaltıldığını ve yangın alanında üç ekibin birden çalıştığını söyledi. Yetkili, yangının "büyük ölçüde kontrol altına” alındığını da ekledi.

Aynı zamanda alışveriş merkezi de olan binada yangından tahrip olan
katlarda çökmelerin de başladığını söyleyen bir görgü tanığı da "Binadan büyük parçaların düşüyordu" dedi.

Dünyanın en yüksek binası olarak bilinen 828 metrelik Burj Khalifa Kulesi'nin yakınlarındaki otel ve rezidansın hemen tüm katlarına yayılan yangında 14 kişinin yaralandığı açıklandı.

Dubai Marine'nın yakınlarındaki otelin ve Burj Khalifa Kulesi'nin çevresinde toplanan binlerce kişi, 400 bin LED ışığı ve 1.6 ton havai fişek ile hazırlanan yeni yıl gösterilerinin başlamasını bekliyordu.

TÜRK FUTBOLCULAR YANGINDAN ETKİLENMEDİ

Dubai'deki dünyanın en yüksek gökdeleni Burj Halife yakınlarında bulunan bir otelde yılbaşı etkinlikleri hazırlığı yapıldığı sırada çıkan yangından, Türk futbolcuların etkilenmediği öğrenildi.

Sarı-lacivertli kulüp, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Futbol dünyasından pek çok ismin de yılbaşı tatilini geçirdiği Dubai'de bir otelde çıkan yangın haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Profesyonel futbol takımımızdan bu kentte tatil yapan oyuncularımızla temasa geçilmiş ve futbolcularımızın yangın bölgesine uzak bir yerde konakladıkları ve oyuncularımızla ilgili endişe edilecek bir durum olmadığını öğrenmiş bulunmaktayız" denildi.

BEŞİKTAŞLI FUTBOLCULARDAN DA SEVİNDİRİCİ HABER GELDİ

Öte yandan tatil için Dubai'de bulunan Beşiktaşlı futbolculardan Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Mustafa Pektemek ve Gökhan Töre'nin yangın çıkan otelin uzak bir bölgesinde restorantta yemek yedikleri belirtildi.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV