banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

İşgalci İsrail, Han Yunus'ta Filistin Kızılayını hedef aldı

İşgalci İsrail, Han Yunus'ta Filistin Kızılayını hedef aldı

05 Ocak 2024 Cuma 10:42
İşgalci İsrail, Han Yunus'ta Filistin Kızılayını hedef aldı
banner291
 İşgalci İsrail, Han Yunus'ta Filistin Kızılayını hedef aldı

3 günde 7 kişi katledildi

Filistin Kızılayı tarafından yapılan açıklamada işgalci İsrail ordusu, Han Yunus'taki Filistin Kızılayı merkezine düzenlediği saldırılarda 3 günde 7 kişiyi katlettiği bildirildi.
Filistin Kızılayı, İsrail ordusunun, abluka altındaki Gazze Şeridi'nin Han Yunus kentindeki Kızılay merkezine düzenlediği saldırılarda 3 günde 7 Filistinlinin öldürüldüğünü, 11 Filistinlinin yaralandığını bildirdi.
Filistin Kızılayından yapılan yazılı açıklamada, İsrail ordusunun, Kızılayın Han Yunus'taki merkezi ile Emel Hastanesi'ni defalarca ve doğrudan hedef aldığı belirtildi.

Kızılay binasının pek çok katının 3 günden beri topçu ateşiyle hedef alındığı aktarılan açıklamada, söz konusu saldırılarda biri 5 günlük bebek olmak üzere toplam 7 Filistinlinin öldürüldüğü, 11 Filistinlinin yaralandığı kaydedildi.

Açıklamada, Kızılaya bağlı Emel Hastanesi ile çevresindeki binalara yönelik saldırılarda da çok sayıda kişinin öldüğü ve yaralandığı bilgisi geçildi.

Son günlerde Emel Hastanesi'ne yönelik saldırıların yoğunlaşmasının yerinden edilmiş binlerce Filistinlinin ve sağlık çalışanlarının hayatını tehlikeye attığı ve bu saldırılardan büyük endişe duyulduğu ifade edilen açıklamada, uluslararası topluma ve Uluslararası Kızılhaç ve Kızılay Hareketi paydaşlarına, "Emel Hastanesi ile Filistin Kızılayı binasının, buralarda bulunan sağlık çalışanları, hasta ve yaralıların ve yaklaşık 14 bin yerinden edilmiş kişinin korunması için acilen harekete geçme" çağrısı yapıldı.

İsrail güçleri, 2 Ocak'ta, Han Yunus'taki Filistin Kızılayı merkezini hedef almış, saldırıda 5 Filistinli ölmüş, 3 Filistinli de yaralanmıştı. Filistin Kızılayı, bugün yaptığı açıklamada, İsrail'in yine Han Yunus'taki Kızılay merkezini vurduğunu, saldırıda bir Filistinlinin öldürüldüğünü, 6 Filistinlinin yaralandığını duyurmuştu.







beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV