banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
09 Mayıs 2024 Perşembe

Benzin ve motorine indirim geliyor

İsrail 2 aydır Gazze'yi bombalıyor

UNRWA Genel Komiseri Lazzarini, "Gazze Şeridi'nde kesinlikle güvenli bir bölge yok.

07 Aralık 2023 Perşembe 11:48
İsrail 2 aydır Gazze'yi bombalıyor
banner267
İsrail 2 aydır Gazze'yi bombalıyor

UNRWA Genel Komiseri Lazzarini, "Gazze Şeridi'nde kesinlikle güvenli bir bölge yok." dedi. Lazzarini, tesislere yönelik hava saldırılarında 130 UNRWA çalışanı ve 220'den fazla Filistinlinin hayatını kaybettiğini aktardı.
Birleşmiş Milletler Yakın Doğu'daki Filistinli Mültecilere Yardım ve Bayındırlık Ajansı (UNRWA) Genel Komiseri Philippe Lazzarini, İsrail ordusunun 2 aydır bombaladığı Gazze Şeridi'nde güvenli bölge olmadığını söyledi.

Lazzarini, Gazze Şeridi'ndeki insani duruma ilişkin Lübnan'ın başkent Beyrut'ta gazetecilere değerlendirmelerde bulundu.

İsrail ve Hamas arasında 7 Ekim'de patlak veren çatışmaların ardından Gazze'de UNRWA'ya ait yaklaşık 80 tesisin hava saldırılarına maruz kaldığını ifade eden Lazzarini, siviller için belirlenen sığınaklar dahil olmak üzere UNRWA tesislerinin direkt veya dolaylı bir şekilde hedef alındığını belirtti.


Lazzarini, tesislere yönelik hava saldırılarında 130 UNRWA çalışanı ve 220'den fazla Filistinlinin hayatını kaybettiğini aktardı.

UNRWA Genel Komiseri, "Gazze Şeridi'nde kesinlikle güvenli bir bölge yok. Birleşmiş Milletler tesislerinin bariz bir şekilde göz ardı edilip vurulması hususunda gelecekte bağımsız bir soruşturma açılmasını gerektiğine inanıyorum." dedi. 




beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV