banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

08 Mayıs 2024 Çarşamba

Benzin ve motorine indirim geliyor

İşte İsrail terörü

İşgalci İsrail ordusu Gazze'de Filistinli erkekleri soyup gözaltına aldı. Ortaya çıkan görüntüler, İsrail terörünü bir kez daha kanıtladı.

08 Aralık 2023 Cuma 13:27
İşte İsrail terörü
banner322
İşte İsrail terörü

İşgalci İsrail ordusu Gazze'de Filistinli erkekleri soyup gözaltına aldı. Ortaya çıkan görüntüler, İsrail terörünü bir kez daha kanıtladı.
İsrail medyası iki aydır süren Filistinli çocukların ve masum sivillerin toplu katliamını ya da Gazze'deki kitlesel yıkımı göstermedi. Bununla birlikte İsrail medyası, işgalci askerlerin BM sığınma evinden alınan sivilleri gözaltına alıp soyduklarını gösteren bu vahşi görüntüleri göstermekten çekinmedi.
İsrail askerleri, Gazze'nin kuzeyinde işgal ettikleri bölgede bulunan 16 yaş üzeri erkeklerin tümünü 'Hamas teröristi' yalanıyla gözaltına aldı. İsrail, soydukları esirlerin videosunu "Tünellerden sürünerek çıkıp teslim oldular" yalanıyla yayınladı.

İsrail ordu sözcüsü Hagari, bu kişilerin esir alındığını doğrularken esirlerin Hamas üyeleri mi yoksa siviller mi olduğu konusunda açıklama yapmadı.

Kamyonlara bindirilen Filistinli sivillerin akıbeti bilinmezken, Arap medyası infaz edildiklerini yazdı.

İSRAİL'İN GAZZE'Yİ İŞGALİNDE SON DURUM
Hamas'ın silahlı kanadı İzzeddin el-Kassam Tugayları, 7 Ekim sabahı, İsrail'in "Filistinlilere ve başta Mescid-i Aksa olmak üzere kutsal değerlerine yönelik sürekli ihlallerine karşılık verme" gerekçesiyle kapsamlı saldırı düzenlerken İsrail ordusu da Gazze Şeridi'ne yoğun hava bombardımanı başlattı


İsrail'de 7 Ekim'deki saldırılarda 416'sı asker olmak üzere 1200 İsraillinin öldüğü, 5 bin 132 kişinin yaralandığı duyuruldu. İsrail ordusuna göre, Gazze Şeridi'ne düzenlenen kara saldırılarında 89, Lübnan sınırında ise 6 İsrail askeri öldürüldü.

Gazze'deki hükümete göre, 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'nde İsrail saldırılarında öldürülen Filistinlilerin sayısı 7 bin 112'si çocuk, 4 bin 885'i kadın olmak üzere 17 bin 177'ye yükseldi. 




web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Anahtar Kelimeler: İşte İsrail Terörü

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV