banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Kabe’de gezi parkı eylemine destek fotoğrafı

Gezi parkı eylemi olarak başlayan eylemlere dünyanın dört bir yanından destek gelirken bugün sosyal medyaya Kabe'den paylaşılan bir kare daha düştü.

03 Haziran 2013 Pazartesi 01:18
Kabe’de gezi parkı eylemine destek fotoğrafı
banner291
Kabe’de gezi parkı eylemine destek fotoğrafı

Gezi parkı eylemi olarak başlayan eylemlere dünyanın dört bir yanından destek gelirken bugün sosyal medyaya Kabe'den paylaşılan bir kare daha düştü.

Gezi Parkı direnişine dünyanın dört bir yanından destek gelirken bugün sosyal medyaya düşen bu fotoğraf da geniş yankı buldu.

“Gezi ruhu” Türkiye’de olduğu gibi yurtdışında da farklı siyasi grup ve düşüncelerden halkı bir araya getirdi. Ulusalcılar solcularla, Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş taraftarları yan yana yürüdü. Direnişe Azerbaycan’daki Türklerden olduğu kadar Ermenistan’dan bile destek geldi.

Ama bugün Twitter’da açılan , FB Diren Gezi Parkı accountuna gönderilmiş kabe’den gönderilmiş diren gezi parkı fotoğrafı da geniş yankı buldu.

Twitter'da bu fotoğrafın da photoshop olma ihtimali üzerine de duruluyor.

İşte twitter’da paylaşılan o fotoğraf:



kaynak..rotahaber

Haber Etiketleri: Taksim Gezi Parkı  canlı yayın, Gezi Parkı  canlı yayın, Taksim Gezi Parkı, Taksim Gezi Parkı haberleri, Gezi Parkı, Taksim Gezi Parkı olayları,taksim gezi parkı projesi, taksim gezi parkı beyoğlu, taksim gezi parkı harita, taksim gezi parkı nerede, taksim gezi parkı kışla, taksim gezi, parkı cafe, taksim gezi parkı özellikleri, taksim gezi parkı tarihi, taksim gezi parkı olayları, taksim gezi parkı eylemi,taksim gezi parkı canlı yayın , taksim gezi parkı canlı , taksim gezi parkı olayları, taksim yürüyüşü, taksim olayları, taksim gezi parkı olayları.


Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV