banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
28 Nisan 2024 Pazar

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Komşu basını Türkiye eksenini yazdı

Başkan Erdoğan'ın sözlerine dikkat çektiler

12 Ocak 2024 Cuma 11:31
Komşu basını Türkiye eksenini yazdı
banner291
Komşu basını Türkiye eksenini yazdı

Başkan Erdoğan'ın sözlerine dikkat çektiler

Türkiye, dünyanın içinde bulunduğu istikrarsızlık çağında bölgesel ve küresel meselelerin çözümü için 'istikrarlaştırıcı güç' olmayı sürdürüyor. Türkiye'nin attığı adımlar yakından takip ediliyor. Bu bağlamda Yunan basını Başkan Erdoğan'ın "Türkiye ekseni" vurgusunu manşetine taşıdı. Komşu basını, Başkan Erdoğan'ın "Mavi Vatan"ını savunma kararlılığını yinelediğini yazdı.
Türkiye, attığı adımlar sayesinde bölgesel ve küresel anlamda barış ve güvenliğin korunmasında öncü ülkelerden biri haline geldi.
Dünyada yaşanan savaş, gıda krizi ve felaketlere seyirci kalamayan Türkiye, küresel masada oyun kurucu olarak yer alıyor.

BAŞKAN ERDOĞAN'IN AÇIKLAMALARI YUNAN BASININDA

Türkiye'nin attığı adımlar, Başkan Erdoğan'ın açıklamaları dünya tarafından yakından takip ediliyor.

Son olarak, Yunan Kathimerini gazetesi Başkan Erdoğan'ın Türkiye ekseni vurgusunu manşetine taşıdı.
Haberde Başkan Erdoğan'ın Mavi Vatan'ı savunma kararlılığını yinelediği belirtilirken, "Ülkemiz asıl eksenini bulmuştur, bu eksenin adı Türkiye eksenidir. Menfaatler neyi gerektiriyorsa onu yapıyoruz" ifadelerine yer verildi.


Haberde Milli İstihbarat Akademisi'nin kurulduğuna da dikkat çekildi.

MİT'in İsrail operasyonuna da değinilen haberde, Başkan Erdoğan'ın ". İsrail'in ülkemizdeki casusluk şebekesini ortaya çıkaran teşkilatımız, bizi tehdit edenlere cevabımızı çok net vermiştir. Tabii bu İsrail'i ciddi manada şaşırtmıştır. Türkiye'yi tanıyacaksınız, hala tanıyamadınız ama tanımaya mahkumsunuz." sözlerine yer verildi.







Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV