banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner326
04 Mayıs 2024 Cumartesi

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Londra'da dev bina yanıyor

Londra'nın batısında bulunan Latimer Road'da 27 katlı bir bina yanıyor. İngiltere yerel saati ile 01.16'da başladığı belirtilen yangını söndürmek için 200 itfaiyeci görev yapıyor.

14 Haziran 2017 Çarşamba 08:33
Londra'da dev bina yanıyor
banner311
Londra'da dev bina yanıyor

Londra'nın batısında bulunan Latimer Road'da 27 katlı bir bina yanıyor. İngiltere yerel saati ile 01.16'da başladığı belirtilen yangını söndürmek için 200 itfaiyeci görev yapıyor. Gelen ilk bilgilere göre binada mahsur kalan çok sayıda kişi var. Televizyon sunucusu George Clarke, binadan 100 metre uzakta olmasına rağmen üzerinin külle kaplandığını aktarırken üst katta kalan bazı kişilerin el fenerleriyle yardım istediğini ve dışarı çıkamadıklarını söyledi.

İngiltere'nin başkenti Londra'da 27 katlı bir apartmanın ikinci katında çıkan ve bütün binayı saran alevlerin söndürülmesine çalışılıyor.

Londra'nın batısındaki Latimer Road semtinde bulunan 27 katlı binanın ikinci katında yerel saatle 01.15'te henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı.


Durumun bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi ile 200'den fazla itfaiyeci ve 40 itfaiye aracı sevk edildi. İtfaiye ekipleri kısa sürede binanın tümünü saran alevleri kontrol altına almak için yoğun çaba harcıyor.

BİNANIN ÇÖKME TEHLİKESİ VAR

Apartmanda yaşayanların tahliye edildiği belirtiliyor ancak can kaybı ya da yaralanan olup olmadığına ilişkin herhangi bir resmi açıklama yapılmadı. İçeride mahsur kalan olup olmadığı henüz bilinmiyor. Binanın çökme tehlikesi bulunduğu öğrenildi.

Görgü tanıkları 3 saattir devam eden yangında, bazı insanlar yanan binadan aşağı atladıklarını iddia etti. Bir diğer iddiaya göre ise binada mahsur kalanlar çarşafları bağlayıp aşağıya inmeye çalıştı.


ÜST KATLARDA MAHSUR KALANLAR VAR

Londra Emniyet Teşkilatı bina ve çevresinde tahliye işlemlerinin yapıldığını söylerken BBC'den Andy Moore binanın çökmesinden endişe duyulduğunu belirtti.

Televizyon sunucusu George Clarke, binadan 100 metre uzakta olmasına rağmen üzerinin külle kaplandığını aktarırken üst katta kalan bazı kişilerin el fenerleriyle yardım istediğini ve dışarı çıkamadıklarını söyledi.

İki kişinin duman zehirlenmesi nedeniyle tedavi gördüğü açıklanırken binada kimsenin olup olmadığı henüz kesinleşmedi.

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV