banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
18 Mayıs 2024 Cumartesi

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Mısır'da din çatışması: 23 ölü

Mısır'ın başkenti Kahire'de Hristiyanlarla güvenlik kuvvetleri arasındaki çatışmalarda şuana kadar 23 kişi hayatını kaybederken yaralananların sayısı 113'ü geçti.

09 Ekim 2011 Pazar 23:25
Mısır'da din çatışması: 23 ölü
banner264
Mısır'da din çatışması: 23 ölü
Mısır'ın başkenti Kahire'de Hristiyanlarla güvenlik kuvvetleri arasındaki çatışmalarda şuana kadar 23 kişi hayatını kaybederken yaralananların sayısı 113'ü geçti.
Tahrir Meydanı'ndan Abdulmenem Riyad Meydanı'na kadar konuşlanan Hristiyan göstericiler, polis ve ordu birliklerine taş ve sopalarla saldırırken, ''baltacı'' tabir edilen suç grupları da, polis ve askerin bulunduğu Enformasyon Bakanlığı önünde ellerinde satır, bıçak gibi kesici aletler ve odunlarla protestoculara saldırıyorlar.

Bu arada, protestocuların Tahrir Meydanı'nı kontrol ettikleri görülüyor.

Hristiyan protestocuların gösterisine çok sayıda Müslüman da destek verirken, Müslüman ve Hristiyanlar güvenlik kuvvetleri ve baltacı adlı suç gruplarına karşı beraber çatışıyor.

Öte yandan, yaralıların çatışma bölgelerinden tahliye edilmesinde ise zorluklar yaşanıyor. Çok sayıda yaralı alanda bekletilirken, yaralılara ilk müdahaleyi de yine göstericiler yapıyor.

yaralılar, kendilerine sadece askerlerin değil, baltacı adlı suç gruplarının da saldırdığını belirtti.

Mısır İçişleri Bakanlığı'nın gösterileri bastırması için bölgeye gönderdiği polislerin, olayların yaşandığı Abdulmenem Riyad Meydanı'na giremeden geri döndükleri, ayrıca, Mısır ordusunun çatışmaların yaşandığı alanı zaman zaman helikopterle denetlediği de kaydedildi.
 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV