banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
08 Mayıs 2024 Çarşamba

Benzin ve motorine indirim geliyor

Musk'a İsrail tiyatrosu

İsrail'in, X'in CEO'su Elon Musk'ın ziyareti sırasında servis ettiği ‘içi mermi kovanı dolu beşik' fotoğrafı mizansen çıktı.

29 Kasım 2023 Çarşamba 09:38
Musk'a İsrail tiyatrosu
banner264
Musk'a İsrail tiyatrosu

İsrail'in, X'in CEO'su Elon Musk'ın ziyareti sırasında servis ettiği ‘içi mermi kovanı dolu beşik' fotoğrafı mizansen çıktı.

X'te Filistin'e destek mesajlarını engellemediği için İsrail lobisinin hedef aldığı Elon Musk'ın Tel Aviv ziyaretinde Netanyahu'nun, katliamlarını örtmek için mizansen hazırlattığı ortaya çıktı.
İletişim Başkanlığı Dezenformasyonla Mücadele Merkezi, Tesla, SpaceX ve sosyal medya platformu X'in sahibi Elon Musk'ın Tel Aviv ziyaretini mercek altına aldı. İsrail Başbakanı Netanyahu'nun ağırladığı Musk'ın ziyaretine ilişkin görüntüler, Filistin'e yönelik kara propagandayı bir kez daha gözler önüne serdi. Musk'ın ziyareti sırasında, "Hamas'ın Kibbutz 'a saldırısının sembollerinden biri olan beşik" ifadeleriyle servis edilen görüntülerde, manipülasyon yapıldığı tespit edildi. İşte Dezenformasyonla Mücadele Merkezi'nin tespitleri:

KOVAN YERLEŞTİRDİLER: "Musk'a gösterilen beşiğin içinde çok sayıda boş mermi kovanı görülmektedir. Öte yandan 12 Kasım'da Eski New Jersey Valisi Chris Christie'nin ziyareti sırasında kaydedilen görüntülerde, bu ayrıntı yoktur."

BEŞİKTE TEK KIRIK YOK: "Beşiğin, 'içindeki çocukla Hamas saldırısının ortasında kaldığı' iddia edilmektedir. Görüntüler incelendiğinde, 'saldırıdan kalma boş mermi kovanları' ile dolmuş beşikte herhangi bir hasar görülmemektedir.
MG3 MÜHİMMATI: "Ayrıca mermi kovanları Merkava tanklarında ikincil silah (makineli tüfek) olarak kullanılan MG3'ün 7.62x51 mühimmatıdır. Beşikte, makineli tüfek için kullanılan mühimmat kemeri (zinciri) parçaları açıkça görülmektedir."

İSRAİL SALDIRDI: "Kibbutz'da bir eve sığınan ve Hamas tarafından bir süre rehin tutulan İsrailli Yasmin Porat, İsrail'in resmi yayın organı KAN Radyosu'nda yaptığı açıklamada, bölgeye gelen İsrail güvenlik güçlerinin evlere tank ve silahlarla doğrudan saldırdığını açıklamıştır. Porat, Kibbutz'da sığındıkları evlerin, İsrail tankları tarafından iki kez hedef alındığını belirtmiştir."

TÜFEK İŞİ DEĞİL

"İsrail'in Kibbutz'dan servis ettiği görüntülerde evlerdeki yıkımın boyutu, hasarın piyade tüfekleriyle verilecek ölçüde olmadığını göstermektedir. Görüntüler Porat'ın, "İsrail tankları Kibbutz'taki evleri tankla vurdu" açıklamasını doğrular niteliktedir. Porat, Kibbutz'da öldürülen insanların, İsrail güvenlik güçlerinin saldırısı sırasında çapraz ateşte öldüğünü söylemiştir."

BEŞİKTE HASAR YOK

Elon Musk'ın İsrail'i ziyareti sırasında "Hamas'ın Kibbutz'a saldırısının sembollerinden biri olan beşik" ifadeleriyle servis edilen görüntülerde beşiğin saldırılarda hasar görmemesi dikkat çekti.
HAMAS'TAN DAVET: GEL KATLİAM VE YIKIMI GÖR

Hamas yöneticilerinden Usame Hamdan, Elon Musk'ı Gazze'ye davet etti, "Gazze halkına yapılan katliamların ve yıkımların boyutlarını objektiflik ve inandırıcılık standartlarına uygun olarak görmek için kendisini (Musk) Gazze'yi ziyaret etmeye davet ediyoruz" ifadelerini kullandı.





Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Anahtar Kelimeler: Muska İsrail Tiyatrosu

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV