banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
29 Mart 2024 Cuma

6 ay çakarlı araçla para taşıdık

Müslüman Kardeşler'e büyük darbe

Mısır'da Müslüman Kardeşler'in lideri Muhammed Bedii hakkında "şiddeti körüklemek" iddiasıyla tutuklama kararı çıkarıldı.

10 Temmuz 2013 Çarşamba 15:39
Müslüman Kardeşler'e büyük darbe
banner229
Müslüman Kardeşler'e büyük darbe
Mısır'da Müslüman Kardeşler'in lideri Muhammed Bedii hakkında "şiddeti körüklemek" iddiasıyla tutuklama kararı çıkarıldı.

Mısır resmi haber ajansı MENA'nın aktardığına göre, Bedii Devrim Muhafızları Karargahı'nın önünde yaşanan ve 55'te fazla kişinin ölümü, yüzlerce kişinin de yaralanmasıyla sonuçlanan olaylarda "şiddeti körüklemek"le suçlanıyor.

Savcılık ayrıca aralarında Bedii’nin yardımcısı Mahmud İzzet ile Müslüman Kardeşler’in önde gelen isimlerinden İssam el Eryan ile Muhammed el Beltagi’nin de bulunduğu 10 kişi için tutuklama kararı çıkardı.



Müslüman Kardeşler sözcüsü Cihad el Haddad, henüz kimsenin gözaltına alınmadığını belirterek, söz konusu suçlamaların Muhammed Mursi’nin cumhurbaşkanlığının iadesini isteyen direnişi kırmak için atılmış bir adım olduğunu belirtti.

El Haddad, Reuters’a telefonla yaptığı açıklamada, Adeviye Meydanı’ndaki gösterilere atıfla “Bunlar polis devletinin Rabia’daki protestoyu dağıtma çabasından başka bir şey değil” dedi.

Sözcü, bazı aranan liderlerin halihazırda protestoda olduğunu da söyledi.

beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV