banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
15 Mayıs 2024 Çarşamba

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

OBAMA TEŞEKKÜR KONUŞMASINI YAPTI

ABD'ye yeniden başkan seçilen Obama halka teşekkür konuşmasını yaptı.

07 Kasım 2012 Çarşamba 09:39
OBAMA TEŞEKKÜR KONUŞMASINI YAPTI
banner263
OBAMA TEŞEKKÜR KONUŞMASINI YAPTI

ABD'ye yeniden başkan seçilen Obama halka teşekkür konuşmasını yaptı.  

Bir ulus olarak kendini göstermiştir. Bu gece siz ABD halkı tek vücut olarakk yolumuzun zor olduğunu bilyorduk ama bunu başarabileceğimizi kalpten biliyorduk ABD içn henüz en iyisi gelmedi.

Her bir ABD vatandaşına teşekkür ediyorum. İlk kez oy verenlere de teşekür ediyorum. İster kaldırımlarda sıraya girin, ister elektronik cihazlarla oy vermiş olun. Elinizde ister Obama ister Romney posteri olsun herkese teşekkür ediyorum. Romney'le de telefonda görüştüm. Tebrik etti. Teşekkür ettim. Romney ailesi ABD ye kamu hizmet yapmak istedi ve bu mirası bu akşam gördük. Önümüzdeki haftalarda da Romney'le birlikte neler yapabilriz bunu görüşeceğiz. ,

AİLESİNE TEŞEKKÜR

20 yıl önce benimle evlenme lütfunu gösteren hanımefendi olmasaydı bugün burada olamazdım. Michell seni çok seviyorum. ABD halkı da seni çok seviyor. İki güçlü güzel genç kadın oalrak büyüyorsunuz tıpkı anneniz gibi. Sizlerle de gurur duyuyorum.

YARDIMCISINA ÖNEMLİ TEŞEKKÜR

Dört yıllık ortağım Joe Biden. Michelle seni her zamankinden daha çok seviyorum ve seninle gurur duyuyorum. Görüyorum ki ABD'liler de seni çok seviyor. Sanırım aileye bir köpek şimdilik yeter. Gelmiş geçmiş en iyi kampanya ekibine. Bu tarihi birlikte yazdık. Beni yükselttiniz ve her zaman şükran duyacağım katkılarınız için.Politika tarihinde gördüğüm en iyi kampanya ekibine de teşekkür etmek istiyorum. Gelmiş geçmiş en iyisi...Bugün, ülkemiz sizin sayenizde ileriye gidiyor. Ülkemiz siz umudumuzu koruduğumuz için ilerliyor.

Bu seçimde siz, Amerikan halkı bize şunu hatırlattınız. Zor yollardan geçtik ama toparladık. Ve bizim için en iyisi gelecek. Biz hep birlikte düşer, hep birlikte yükseliriz.

Çok zor bir yarış oldu ama bunun sebebi bu ülkeyi çok sevmemiz.

Bazılarınız daha en başından beri benimleydi bazılarınınz yeni katıldı. Nereye giderseniz gidin bu adımlarla gidecektir.

SİYASET KARTALLARIN MÜCADELESİDİR

Tüm bu yol boyunca beni sizler taşıdınız. Sizin yapmış olduğunıuz inanılmaz katı ve bitmek tükenmeyen enerjiniz sayesinde bugünlere geldik. biliyorum ki siyasi kampanyalar bazen çok aptalca gelebilir. Ama kurucu babalarımız bunu bize öğrettiler, siyaset karrtalların mücadelesidir.

Bizim kampanyamızda bazen büyük bazen küçük yerlerde çalıştık. Ama herkesin eşit fırsatlara sahip çıkmamızı istiyoruz.

Yer yüzündeki en güçlü ordunun yaşadığı ülkede yaşamak istiyoruz. Biz tutkulu bir Amerika isityoruz. Okullarımızda eğitim gören göçmen bir ailenin kızının bu ülkeye hizmet edebileceği bir ülkede yaşamak istiyoruz.

Ama ileriye gitme konusunda fikir ayrılığı yaşayabiliriz. Her zaman için yolumuz dikensiz olamaz. Bazen konsensus sağlamak için fedakarlık yapmak zorunda kalabiliriz. Ekonomimiz düzeliyor. Uzun süredir çektiğimiz bazı sıkıntılar sona eriyor. Sizden çok şey öğrendim. Bu beni daha iyi bir başkan yapıyor. Bu gece siz eylem için oy verdiniz. Bizden sizin işiniz içn çalışmamızı gördük. Her iki partinin liderleriyle birlikte oturup sıkıntıları çözmenin yolunu arayacağız. Daha fazla istihdam yapmak için, borcumuzu azaltmak için çalışacağız. Bu demek değilki sizin işiniz de bitti. Demokrasilerde vatandaşın görevi oy vermekle bitmez. ABD'de kendimiz için kendimiz ne yapabilriz bunun peşinde koşmamız, kendi kendimizi yönetmemiz lazım. Tarihteki en güçlü ordu bizde. Bizi güçlü yapan bu değil. Bizim kültürümüz.


10 YILLIK SAVAŞ BİTİYOR
Ekonomimiz toparlanıyor, 10 yıllık savaş dönemi sona eriyor. Sizin oyunuzu almamışsam da sizleri dinledim. Beni daha iyi bir başkan kıldınız. Ben Beyaz Saray'ı her zamankinden daha kararlı bir yer haline getireceğim. Bu gece hareket için oy verdiniz. Önümüzdeki aylarda liderlerle çalışacağım, zorlukları paylaşacağız. Ancak birlikte çözebiliriz, ekonomiyi birlikte canlandırabiliriz. Demokraside vatandaşın görevi oy vermekle bitmez. Bizi bir arada tutan şey dünyadaki en büyük çeşitliliğe sahip toplum olmamız.

DAHA İYİMSER OLMADIM
Bu gece umutluyum. Çalışan ABD'nin ruhunu gördüm. Bunu aile işletmelerinde gördüm. Her Amerikalı geleceğinin güvende olmasını ister. Başkanı olmaktan gurur duyduğum ülke böyle bir ülke. Bütün zorluklara, hayal kırıklıklarına rağmen hiçbir zaman geleceğimiz hakkında daha iyimser olmadım. Hiçbir zaman daha umutlu olmadım. Ben kör bir iyimserlikten bahsetmiyorum. Ben sadece kenarda oturup kısır bir idealizmden bahsetmiyorum. Yaşlı, eşcinsel, zengin, fakir hiç fark etmez. Bu geleceği birlikte ele alabiliriz. Dünyadaki en büyük ülkeyi daha da ileriye götüreceğiz."

MAVİ VE KIRMIZI OLARAK AYRILMADIK

Önümüze engeller çıkabilir. Çalışma azmimiz olduktan sonra o zaman mutlu olabilir. Kim olduğunuz önemli değil, nereden gekldiğiniz önemli değil. Hepimiz biriz Bu geleceği beraber yaşayabilşeceğimize inanıyorum. Bu geleneksel hırsların ötesindeyiz. Biz burada maviler ve kırmızılar olarak burada değiliz. Mavi ve kırmızı eyaletler olarak ayrılmadık. ABD olarak buradayız. En büyük devlet ve en büyük ulusun içindeyiz.
 

beylikdüzü - beylikdüzü keman - beylikdüzü piyano - beylikdüzü bale - beylikdüzü müzik merkezi - modern sanatlar akademisi - beylikdüzü sanat
BEYLİKDÜZÜ müzik

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV