banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner248
05 Şubat 2026 Perşembe

Başkan Erdoğan’dan Aydın’a Müjde: 70 Yıllık Hasret Bitiyor

Dolarda sert yükseliş

Dolar/TL Musul'daki gelişmeler sonrası artan jeopolitik risklerle 2,12 seviyesini aştı.

12 Haziran 2014 Perşembe 11:42
Dolarda sert yükseliş
banner322
Dolarda sert yükseliş
Dolar/TL Musul'daki gelişmeler sonrası artan jeopolitik risklerle 2,12 seviyesini aştı.
Musul'daki gelişmeler sonrası dolar değerleniyor.
Web Tasarım

Gerginlik sonrasında artan jeopolitik risklerle dolar TL karşısında 2,12 seviyesini aştı.

Dün saat 17.52'de 2.1055/2.1060 seviyesinde olan dolar/TL, bu sabah saat 08.22'de 2.1225/2.1230 seviyesindeydi. Dün aynı saatte 2.4772 seviyesinde olan sepet bazında TL ise bu sabah 2.4961 seviyesinde.


Musul'un büyük bölümünü kontrol altına alan Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) militanları, önceki gün Musul'a dizel yakıt taşıyan 31 Türk tanker şoförünü rehin almalarının ardından, dün de Türkiye'nin Musul Başkonsolosluğu'nu ele geçirerek, aralarında Başkonsolos Öztürk Yılmaz'ın da bulunduğu 49 kişiyi konsolosluk binası dışındaki bir bölgeye götürdü.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV