banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner309
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Erzurum ve Akdeniz'de deprem

Erzurum'da 4.4, Akdeniz açıklarında ise 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

19 Eylül 2013 Perşembe 00:53
Erzurum ve Akdeniz'de deprem
banner265
Erzurum ve Akdeniz'de deprem
Erzurum'da 4.4, Akdeniz açıklarında ise 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.


Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi Deprem Araştırma Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Erzurum'daki deprem saat 21.22'de merkez üssü Tekman-Yerköy olan 4.4 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Yerin 5 kilometre derinliğinde meydana gelen depremin ardından saat 21.28'de 2.6 büyüklüğünde merkez üssü Tekman-Çatak olan artçı sarsıntı meydana geldi.

Tekman Kaymakamı Ahmet Adanur, ilçede meydana gelen 4.4 büyüklüğündeki depreme ilişkin, "İlk belirlemelere göre can kaybı yok. Bazı köylerde yıkık ve çatlak evlerin olduğu ihbarını aldık" dedi.

Adanur, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsünden aldıkları bilgiye göre, saat 21.22'de merkez üssü Tekman ilçesi Yerköy mevkisinde 4.4 şiddetinde sarsıntının kaydedildiğini belirterek, depremin yerin 5 kilometre derinliğinde meydana geldiğini söyledi.

Kaymakam Adanur, "İlk belirlemelere göre can kaybı yok. Bazı köylerde yıkık ve çatlak evlerin olduğu ihbarını aldık. Şu an için sağlıklı bilgi veremiyoruz. Ekiple birlikte ben de bölgeye giderek, inceleme yapacağız. Yerköy, Mollamehmet ve Susuz köylerinden ihbarlar geldi. Yıkık değil de çatlak da olabilir. Yerinde inceleme yapacağız" dedi.

Akdeniz açıklarında deprem

Akdeniz açıklarında da 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) internet sitesinden alınan bilgiye göre, saat 21.33'te merkez üssü Akdeniz Doğu Baseni olan 4.3 büyüklüğünde bir deprem oluştu.

Deprem, yerin 11,65 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV