banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

30 Nisan 2024 Salı

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

IMF-Dünya Bankası toplantıları başlıyor

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, IMF-Dünya Bankası toplantılarına katılmak üzere bugün ABD'ye gidiyor.

16 Nisan 2024 Salı 08:39
IMF-Dünya Bankası toplantıları başlıyor
banner229
IMF-Dünya Bankası toplantıları başlıyor

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, IMF-Dünya Bankası toplantılarına katılmak üzere bugün ABD'ye gidiyor.

LED NEON 

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan, bugün ABD'ye gidecek. İki isim Washington'da IMF-Dünya Bankası toplantılarına katılacak. Ekonomide atılan adımlar ile güven ve istikrar ortamı, yabancı yatırımcılara anlatılacak.

BEYLİKDÜZÜ AUDİ SERVİSİ

Uluslararası yatırımcılarla toplantılar sürüyor.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ile Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan bugün ABD'nin başkenti Washington'a gidecek.

İkili, olağan IMF-Dünya Bankası toplantılarına katılacak. Bu kapsamda ikili görüşmeler gerçekleştirilecek, yatırımcılarla bir araya gelinecek.

YATIRIMCILARA HEDEF VE REFORMLAR ANLATILACAK
Bakan Şimşek'in, 22 Nisan'da da New York'ta yatırımcı toplantısına katılması bekleniyor.

Görüşmelerde uluslararası yatırımcılara Türkiye'nin yeni ekonomi politikaları, orta vadeli program'daki hedef ve reformlar anlatılacak. Katılımcılar fırsatları değerlendirmeye davet edilecek.

"FON AKIŞI HIZLANACAK"
Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Abuzer Pınar, görüşmelerin ardından fon akışının hızlanacağı görüşünde.

"Kısa vadede istikrarımız açısından önemli olan portföy girişi, sıcak para girişi etkili olacak diye düşünüyorum. Bu piyasaları olumlu etkileyecektir. Hem döviz kuru üzerindeki baskıyı azaltacaktır hem de borsalar açısından olumlu sonuçlar yaratacaktır."



web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV