banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner296
14 Mayıs 2024 Salı

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

İNNAVASYON PROJESİ (Çılgın Atölye) AÇILIYOR…

Türkiye de bir ilk gerçekleşiyor, İnnavasyon Projesi adından da anlaşılacağı üzere bir yenilenme ve yenilik. Çılgın Atölye’de İşsizlere iş umudu olacak.

03 Ağustos 2012 Cuma 13:54
İNNAVASYON PROJESİ (Çılgın Atölye)  AÇILIYOR…
banner291
İNNAVASYON PROJESİ (Çılgın Atölye)  AÇILIYOR…

Türkiye de bir ilk gerçekleşiyor, İnnavasyon Projesi adından da anlaşılacağı üzere bir yenilenme ve yenilik. Çılgın Atölye’de İşsizlere iş umudu olacak.

İstanbul Beylikdüzü Gürpınar merkezinde ki Çılgın Atölye  evde oturan hanımlara, iş bulmakta zorlanan beylere,  ekonomik özgürlüğü sağlayan  projeler arasında yer alıyor olması nedeni ile bölgede işsizlerin umudu olacak.

YA&YA Prodüksiyon Reklam Organizasyon Danışmanlık tarafından hayata geçirilen İnnavasyon Projesi’nde  evde oturan hanımlara ve iş bulmakta zorlanan beylere  ekonomik özgürlüğü sağlayan  projeler arasında yer alıyor olması nedeni ile örnekleri arasında tek…

Projenin, resmi açılışını Ramazan Bayramı’ndan hemen sonra,  İstanbul Beylikdüzü Gürpınar merkezinde ki Çılgın Atölye’de yapacak olan YA&YA Prodüksiyon Reklam Organizasyon Danışmanlık,  İnnavasyon Projesinde, evde oturan hanımlara ekonomik anlamda destek vermek adına ,2000 m2'lik bir atölye kurdu. Bu atölyeyi el işçiliği yapılabilinecek bir tasarımla şekillendirdi.

Burada bizimle çalışmak isteyen hanımlarımızı kayıt sistemimiz içerisine aldık, günlük gelir sağlamalarını ve evlerine katkıda bulunmaları için Çılgın Atölyemize davet ettik…
 
Bugün İnnavasyon Projesi geldiği nokta da sadece evde oturan çalışmayan hanımlara değil, çalışamayan ve iş bulmakta zorluk çeken engelli vatandaşlarımıza da  destek verecek...
 
İnnavasyon Projemizde hanımlarımızın  yapacağı tek şey istedikleri zaman diliminde merkezimize gelip diledikleri kadar zamanı ayırarak ürün yapımının gerçekleşmesini sağlamak merkezimizden çıkarkende ne kadar ücret hak etti ise parasını alıp merkezimizden ayrılmak…
       
SADECE BU KADAR

Yetenekli ellerin dokunuşuyla üretilen işler, günümüzde daha fazla dikkat çekmekte ve daha fazla önem taşımaktadır. Her yapılan çalışmanın kendi içinde oluşturulan kalite kontrol sistemi projenin en önemli bölümüdür.  Bu  proje üretici firmalarımızın iş yükünün çok büyük bir bölümünü üstlenirken eşinden para bekleyen her kadını bir üretici yapacaktır.

ÜRETİCİLERİMİZ

ARTIK SİZLERE ÜRETİCİ FİRMALARDAN MAL ALIP MAHALLE ARALARINDA İŞ YAPTIRAN KADINLAR DEĞİL, AVRUPA'DA UYGULANAN SİSTEMLE YÜRÜYEN BİR İŞLEYİŞ SUNUYORUZ. BU İŞLEYİŞ İÇERİSİNDE BİZLERLE YOL ALMAK, RAHAT, HUZURLU VE GÜVENLİ BİR ORTAMDA ÇALIŞMAK İSTEYEN TÜM EV HANIMLARIMIZI, İŞ BULMAKTA ZORLANAN BEYLERİMİZİ VE ENGELLİ VATANDAŞLARIMIZI MERKEZİMİZE BEKLİYORUZ.
 
Projemizde fason iş veren firma sahiplerine de sesleniyoruz.
 
Sizlere nasıl ve ne kadar mı faydalı olacağız?
 
Yaptığımız çalışma ile birlikte ürettiğiniz ürünlerin el becerisi ile yapılacak kısımlarının tümünün yapımını üstleniyoruz. Bu sayede bu işler için çalıştırdığınız insanların tüm   sorumluluğunu  üzerimize alarak, tüm çalışmaları gerçekleştiriyor ve size verdiğimiz termin tarihinde ürünleriniz bitmiş, sayılmış, paketlenmiş olarak teslim ediyoruz.
 
Sizlerde bize destek vermek ve projemizde yer almak istiyorsanız bir telefon kadar uzağınızdayız. 0212 8807001

BU PROJE HER NE KADAR TİCARİ BİR YATIRIM OLMAKLA BİRLİKTE BİR SOSYAL SORUMLULUK PROJESİDİR.

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV