banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner314
19 Mayıs 2024 Pazar

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

Key ödemesi bekleyenlere kötü haber.

Kimlik numarası olmadığı için KEY ödemesi alamayanların karşısına şimdi de yasal süre engeli çıktı

27 Temmuz 2011 Çarşamba 01:48
Key ödemesi bekleyenlere kötü haber.
banner266
Key ödemesi bekleyenlere kötü haber.

Kimlik numarası olmadığı için KEY ödemesi alamayanların karşısına şimdi de yasal süre engeli çıktı


Kimlik numarası bulunamadığı için KEY ödemelerinden yararlanamayan 80 bin kişinin kimlik bilgilerine ulaşıldı fakat bu kezde farklı bir engel ortaya çıktı. O da yasanın süresinin dolması.

Tasfiye Halindeki Emlak Bankası, kimlik numarası bulunamadığı için KEY ödemelerinden yararlanamayan yaklaşık 500 bin kişinin kimlik taramasını sonuçlandırdı. Yapılan çalışmalarda 80 bin kişinin kimlik bilgilerine ulaşıldı. Bu kişilerin listesi, ödemeleri gerçekleştiren Emlak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'na gönderildi. Ancak şirket, KEY ödemelerine ilişkin yasanın süresi 31 Mart'ta dolduğu için ödeme yapamıyor. Bu nedenle, yasal bir düzenle yapılması için bekleniyor. Yasal bir düzenleme ile birlikte, en az 80 bin kişiye daha KEY ödemesi yapılacak.




 

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV