banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
16 Mayıs 2024 Perşembe

Adaylığımı açıklayacağım Aziz Yıldırım iddialara noktayı koydu

NORVEÇ SOMONLU LEZZETLER BİR AY BOYUNCA SUSHİCO’DA

Norveç Deniz Ürünleri Konseyi ve Sushico işbirliği ile geliştirilen somon ayı kapsamında 4 farklı özel lezzet Aralık ayı boyunca tüm Sushico’larda somon severlerin beğenisine sunuluyor

09 Aralık 2015 Çarşamba 19:02
NORVEÇ SOMONLU LEZZETLER BİR AY BOYUNCA SUSHİCO’DA
banner304
NORVEÇ SOMONLU LEZZETLER BİR AY BOYUNCA SUSHİCO’DA
Norveç Deniz Ürünleri Konseyi ve Sushico işbirliği ile geliştirilen somon ayı kapsamında 4 farklı özel lezzet Aralık ayı boyunca tüm Sushico’larda somon severlerin beğenisine sunuluyor

Somonu farklı yemek kültürlerine adapte eden Norveç Deniz Ürünleri Konseyi bu kez somonun 4 farklı lezzetini SushiCo işbirliği ile somonseverlerin beğenisine sundu. Aralık ayı boyunca tüm SushiCo’larda geçerli olacak “Norveç somonu ayı” kapsamında somonun en lezzetli hali“Mançuryan Usulü Somon”, “Somon Tetaki”, “Spicy Salmon Roll” ve “Volcano Roll”tariflerinde birleşti.

Hem Sağlıklı Hem Lezzetli

Norveç somonunu içeriğindeki Omega 3, D Vitamini, B12 Vitamini, iyot ve antioksidanlar açısından zengin bileşenleri ile sağlıklı bir lezzet olarak farklı tarif ve yiyeceklerle birleştirmek mümkün.

Kuzeyin Soğuk ve Berrak Sularından Gelen Sağlık

Norveç somunu tazeliği ve doğallığını kuzeyin soğuk ve berrak sularından alır. Bu gibi düşük derecelerde balıklar daha yavaş gelişir ve sıcak sulardakilere göre daha büyük boyutlara ulaşır. Soğuk sulardan gelen deniz ürünleri ayrıca sağlıklı doymamış yağ asidi bakımından da zengindir.

Norveç Deniz Ürünleri Konseyi Hakkında:

Norveç Deniz Ürünleri Konseyi, Norveç Ticaret, Endüstri ve Su Ürünleri Bakanlığı’na bağlı olarak çalışan bir kurum. Deniz Ürünleri Konseyi,Norveç deniz ürünlerini ulusal pazarlarda tanıtmaktadır.Merkezi Kuzey Norveç Tromsø’da bulunan Norveç Deniz Ürünleri Konseyi’nin İsveç (Stockholm), İngiltere (Londra), Almanya (Hamburg), Fransa (Paris), İspanya (Madrid), Portekiz (Lizbon), İtalya (Milano), Rusya (Moskova), Brezilya (Rio de Janeiro), Japonya (Tokyo), Singapur, Çin (Pekin) ve ABD (Boston)’de temsilcilikleri yer alıyor. Konsey, Norveç deniz ürünlerinin tüketimi artırmak için ortak pazarlama çalışmaları yürütüyor. Ayrıca pazar datalarını oluşturmak ve Norveç deniz ürünleriyle ilgili bilgi ve farkındalığı artıracak çalışmalara imza atıyor.

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV