banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner300
02 Mayıs 2024 Perşembe

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

Ödemeler bugün başlıyor

Ramazan Bayramı'nda olduğu gibi Kurban Bayramı öncesinde de maaşları erken yatacak emekliler için, ilk ödeme bugün başlıyor.

17 Ekim 2012 Çarşamba 12:03
Ödemeler bugün başlıyor
banner265
Ödemeler bugün başlıyor

Ramazan Bayramı'nda olduğu gibi Kurban Bayramı öncesinde de maaşları erken yatacak emekliler için, ilk ödeme bugün başlıyor. 


Bayram öncesi maaşlarını erken alacak emekliler için ilk ödemeler bugün yapılacak

Emekliler, bugünden itibaren cumaya kadar 3 gün boyunca tahsis numaralarının son rakamına göre maaşlarını alacaklar. Bugün tahsis numaralarının son rakamı 9,7 ve 5 olan emekliler maaşlarını alacak. Yarın ise son rakamı 1, 8 ve 6 olan emeklilere maaşları ödenecek. Cuma günü ise son rakamları 4, 2 ve 0 olan emekliler için ödeme günü olacak.

21 BİN LİRA TOPLU ÖDEME

Öte yandan intibak hesaplamaları sırasında maaşlarının eksik ödendiği tespit edilen emeklilere paraları toplu olarak ödenecek. Emekliler ne kadar süre eksik maaş almışlarsa, o paralar toplanarak, tamamı emeklilerin hesaplarına yatırılacak. Yetkililer Ekim sonuna kadar çalışmaların tamamlanacağını belirtiyor. Eksik maaş aldığı tespit edilen 2 bin 500 emekliye ödemeler yapılmaya başlıyor. Aylığı eksik yatırılanlardan ilk etapta işlemleri tamamlanan yaklaşık 850 kişiye toplam 2 milyon 455 bin lira fark ödenecek. Ödemeler incelendiğinde en düşük farkın 9.58 lira, en yüksek farkın da 21 bin 752 lira olduğu belirlendi. SGK yetkilileri, "Yıllarca hatalı işlem nedeniyle eksik maaş alanlar olmuş. Bu durumda olan emeklilere intibak zammı dışında ekstra iyileştirme yapılmış olacak" dedi.  

Tabela - Neon Tabela - Beylikdüzü Tabela - Beylikdüzü Neon - Beylikdüzü Led - Beylikdüzü - Beylikdüzü Reklam - Beylikdüzü Matbaa -
BEYLİKDÜZÜ TABELA NEON

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV