banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner323
03 Mayıs 2024 Cuma

CEM YILMAZ 51 OLDU HİÇ BU YAŞA GELECEĞİM AKLIMA GELMEMİŞTİ

23 Nisan'ın ilk töreni çocuklara yasak

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Anıtkabir’de düzenlenen ilk törende, protokol sıralaması değişikliği nedeniyle çocuklar yer almadı.

23 Nisan 2013 Salı 11:59
23 Nisan'ın ilk töreni çocuklara yasak
banner299
23 Nisan'ın ilk töreni çocuklara yasak
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Anıtkabir’de düzenlenen ilk törende, protokol sıralaması değişikliği nedeniyle çocuklar yer almadı.
 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında ilk tören Anıtkabir’de yapıldı.

Törene TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile çok sayıda bakan ve milletvekili katıldı.

Mozoleye çelen koyan Cemil Çiçek, daha sonra Anıtkabir defterine yazdı.

Bu arada, protokol sıralamasındaki değişiklik nedeniyle ilk törende çocuklar yer almadı. Çocuklar, saat 10.00’dan sonraki törenlere katılacak.

TBMM Başkanı Çiçek, Anıtkabir özel defterine şunları yazdı:

"Aziz Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisinin 93'üncü kuruluş yılında, emanetinizin emin ellerde olduğunu ifade etmek için Başkanlık Divanı üyeleriyle birlikte huzurunuzdayız.

Bize bıraktığınız emanetler ve kazandırdığınız değerler nedeniyle sizlere şükran borçluyuz. İlkeleriniz doğrultusunda ülkemizi huzurlu ve mutlu kılma hedefimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Birlik ve beraberliğimizin en büyük teminatımız olduğu bilinciyle ülkemizin geleceğini aydınlık kılmak için bütün gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz.
 Aziz ruhunuz şad olsun."

Öte yandan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Anıtkabir'deki törenlere sağlık sorunları nedeniyle katılamadı. Doktorlarının ses kısıklığı rahatsızlığının tedavisi sürecinde Başbakan Erdoğan'a, rüzgarlı havaya çıkmaması uyarısında bulunduğu için Anıtkabir'deki törene katılamadığı öğrenildi.


beylikdüzü - beylikdüzü haber - beylikdüzü haberleri- beylikdüzü haberci - beylikdüzü haber merkezi - beylikdüzü belediyesi - beylikdüzü sakinleri
BEYLİKDÜZÜ HABER

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner230
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV