banner238

banner228

banner220

banner245

banner246

banner247

banner319
11 Mayıs 2024 Cumartesi

Özel Kuvvetler'den nefes kesen tatbikat

Ahmet Türk ve Ayla Akat Ata İmralı'da

BDP'li Akat ve DTK Eşbaşkanı Türk, bu sabah saatlerinde İmralı Adası'na gitti.

03 Ocak 2013 Perşembe 20:00
Ahmet Türk ve Ayla Akat Ata İmralı'da
banner291
Ahmet Türk ve Ayla Akat Ata İmralı'da
BDP'li Akat ve DTK Eşbaşkanı Türk, bu sabah saatlerinde İmralı Adası'na gitti.
BDP milletvekili Ayla Akat Ata, Bağımsız milletvekili ve DTK eşbaşkanı Ahmet Türk'ün arasında bulunduğu üç kişilik heyet bugün İmralı'daydı.

MİT ATAKÖY'DEN GÖTÜRDÜ
MİT personeli koordinasyonunda bu sabah saat 08.00 sularında Ataköy Marina'dan Abdullah Öcalan ile görüşmek üzere İmralı’ya giden üç kişilik heyet saat 17.00 sularında İstanbul'a döndü.

ÖCALAN ÖZELLİKLE İSTEDİ
Öcalan, 'silah bırakma amacıyla' gerçekleştirilen görüşmelere Bağımsız Milletvekili Ahmet Türk ve BDP Mİlletvekili Ayla Akat'ın özellikle katılmasını istedi. BDP'lilerin bundan sonraki süreçte nasıl bir görev alacağı bizzat Öcalan tarafından anlatıldı.
ÖCALAN: "KAYBEDECEK TEK GÜNÜMÜZ YOK"
BDP'nin sessizlik orucu sürerken, Öcalan'nın sözlerine dair ilk bilgiler sızdı. Habertürk'ten Abdullah Kılıç'ın haberine göre, Öcalan BDP'li vekillere "Barış için kaybedecek tek bir günümüz bile yok" dedi..

BDP'DE SESSİZLİK ORUCU
BDP'den ulaşmaya çalıştığımız kaynaklar, İmralı'ya ziyaretle ilgili herhangi bir açıklama yapmadı. Konuya ilişkin konuşan tek BDP'li Sırrı Sakık, "Biz de gelişmeleri izliyoruz. Belki önümüzdeki günlerde bu konuda daha rahat konuşuruz" dedi. BDP'den 11 vekil şu anda İstanbul'da bir toplantı hazırlığında. Hükümet kanadından da henüz bir açıklama gelmedi.
 

web tasarım - grafik tasarım - web yazılım - seo - seo yazılım - web reklam - web yazılımcı- web tasarımcı -
Æ SEO YAZILIM

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
    HAVA DURUMU
    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:
    banner251
    EN ÇOK YORUMLANANLAR
    BUGÜN
    BU HAFTA
    BU AY
    ARŞİV